Žienky, podelíte sa so skúsenosťami s kyselinou hylaurónou - aké sú riziká pichnutia do kože??? Alebo čo je najlepšie z kozmetických sér a krémov?? Díky za radu...
Kyselina hylaurónová
mám kamarátka dermatológa, povedal mi, že by to nikdy nikomu zo svojich blízkych nepichol, že to má nežiadúce účinky, viem, že je to viditeľná zmena aj som to chcela podstúpiť, ale odradil ma, preto hľadám nejakú alternatívu zvonka, ale vidím, že ostanem pri starom osvedčenom - všetko je v strave a v starostlivosti a viac asi len s dávkou odvahy.....
Ale pichnuť do kože sa dá a je to krásne viditeľné.A nežiaduce učinky to nemá,niekedy modrinku,inak nič.Skoda penazí na krémy,treba to dať priamo do kože.
jasné, nikto na nás zarábať nebude:-)) Len viete, všetky plačú, že trpia nadváhou, čo by som ja za to dala, keby som mala telo ako buchta, ale mám 55 kilo a práve preto vrásky na tvári, lebo som štíhla, a iná už asi nebudem..... a mám 35 rokov, stále sa smejem, tak som s tým niečo chcela robiť, ale zase nasilu nie..... díky za ohlasy
baby, RNG ma pravdu, ono tie veci nemozu pomoct......ved keby vsetky tie kremy, diety, stroje a tabletky fungovali, tak vsetky hollywoodske hviezdy by boli krasne, ved maju milionmy dolarov na uctoch....vsetky by boli vecne mlade, stihle a zdrave...a nie je to tak . preco? lebo to nefunguje, lenn vyrobcovia tychto vyrobkov vedia, aka silna je tuzba zien byt stale mladou a krasnou, ze sa casto chytaju aj slamky.....a zarabaju na nich...je to hnusne ale je to tak.....sa spamatajte a povedzte si, ze na vas zarabat nebudu.....ved je uz len chore tomu vsetkemu verit.....
díky, ivka
a v tabletkách ju kúpim normálne v lekárni, poznáš nejaký konkrétny výrobok? díky moc
Obsah kyseliny hyaluronovej v kozmetickych pripravkoch je velmi nizky a ma velmi maly efekt. Ucinnejsie je vnutorne uzivanie.
Kyselina hyalurónová lubrikuje a odľahčuje naše kĺby a svaly.
Stárnutím náš organizmus produkuje kyseliny hyalurónovej menej
a menej a tak naše kĺby strácajú svoju prirodzenú lubrikačnú vlastnosť.
hyaluronicka kyselina a hyaluronany su obrovske molekuly, ktore velmi nepravdepodobne prestupuju cez kozu. Vyrobcovia kozmetiky su notoricki podvodnici, co sa tyka roznych tvrdeni o "vyzive" kremov a pod.
Jedine velmi male molekuly maju sancu prestupovat cez kozu, ako DMSO, MSM, jednoduche cukry, vitaminy E a C, niektore zdroje mineralov(vid ucinok kupelov a morskej vody) a napr kokosovy olej