Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

antidepresiva-vydrz

Príspevok v téme: antidepresiva-vydrz
12325

Mal som iste problemy a tak uz asi 2 roky berem antidepresiva.problem je ze v prvy rok som bral plnu davku a nemal som problem s vydrzou,vydrzal som 10 a viac minut.teraz ked mi doktorka davku znizila na polovicnu a postupne ich mam vysadit uplne moja vydrz sa skratila na minimum.je to dost velky problem a prosim o radu ak mal dakto podobny problem ci by mi vedel poradit...

moon

Nie,fevarin som nebral,ale ine antidepresiva ano ako napr.Sertralin,Wellbutrin,Efectin...A po vsetkych mi bolo nanic,co sa tyka sexualnych funkcii.Mozno Fevarin zabera inak,musim sa pozriet,do akej skupiny antidepresiv patri.Ak ti po nom bolo lepsie a aj v sexualnej oblasti si citil zlepsenie a nemal si problemy s ejakulaciou,tak potom by si sa ho nemam vzdavat.A psychiater sa da aj vymenit za ineho.Ini beru lieky cely zivot a nikto sa tomu nedivi.

zdenka83

Nie je to pre chlapa nepríjemné keď nedokáže ejakulovať? Môj priateľ teraz začal brať tiež nejaké lieky a pri sexe dosiahne orgazmus tak po hodine a pol, no ja to toľko nevydržím, a sám sa tiež nevie spraviť...náš sexuálny život tým teraz dosť trpí, ale dali sme radšej prednosť jeho psychickej pohode, veď nie je to na veky, čo to bude tak...aspoň dúfam, že po vysadení sa to dá do normálu :))

moon

Antidepresiva maju vo väcsine pripadov skor negativny vplyv na libido a hlavne na ejakulaciu,pretoze po mnohych z nich nemoze muz vobec ejakulovat,a ked,tak len s bolestami.V tvojom pripade sa len potvrdilo,ze tvoja slaba vydrz je sposobena prave psychickymi problemami a depresiou,a preto by si mal brat take davky antidepresiva,ako si bral predtym.Depresia sa za 2 roky vyliecit neda.A casto sa vracia po vysadeni liekov spät.Napis,ake si bral antidepresiva.