moja 5 rocna dcera dostala v skolke vsi hned som kupila sampon Parasidose ale vobec jej to nepomohlo kupila som dalsi sampon Capissan ale aj ten je nic moc prosim VAS poradte mi co mam robit denne jej umyvam hlavu3 az 4krat uz sme ju aj ostrihali a este je k tomu aj HYPERAKTIVNA za kazdu radu budem vdacna DAKUJEM
vsi v hlave
AJ MY SME DAVALI SAMPON NA PSOV-ANTIPARAZITNY
ALE MUSELI SME OPAKOVAT AJ POL ROKA,
DIETA SA STALE VRACIA DO TOHO ISTEHO KOLEKTIVU /KDE SU STALE VSI/ A VY MUSITE STALE ZNOVA A ZNOVA OPAKOVAT UMYVANIE SPECIALNYM SAMPONOM
PISU NAJVIAC 1 X DO TYZDNA
tak my sme tiež tým prešli, dlhé husté vlasy ...a nič nam nepomohlo, nič z toho čo bolo spomenuté, niektoré prežili. mali sme viac prípravky z lekárne - zbytočné vyhodené peniaze. Ale potom som na nete natrafila diskusie a skúsila som už variantu - Orthosan -šampon pre psy na vši. a pomohlo to , určite vyskúšaj a na druhý deň to zopakuj. Ale určite pritom musíš aj povyberať vajíčka ručne alebo s tým hrebeňom lebo ak prežijú tak budú nové.
pani dajte jej sampon na psi a uvidite ze to zabere
Ano, Difusil je ozaj dobry, tiez ho odporucam.Ak to neprejde, behnite koznej, nech vam predpise nieco ucinnejsie.
ja som kúpila v lekárni DIFUSIL, stál síce až okolo 200,- ale pomohol, malá má dlhé vlasy ani sme ju nestrihali, len sme jej to potom vyčesali
moja mala ma tiez a neviem co mam robit.
Mila Inez skus vyskusat prevarit pol litra vody a pridaj don cca deci a pol octu a hned aplikujte. pomaha to takmer na sto percent po 1-2 dni.