Prosím Vás niekto by mi mohol poradiť aká veľká pravdepodobnosť je že moja partnerka je tehotná keď pri poslednom nechranenom styku som sa urobil ale nie do nej no ona si sadla do výtoku?? Ďakujem za skorú odpoveď
Aka je pravdepodobnost otehotnenie, ked...
A okrem toho spermie dokazu za vhodnych podmienok vo vagine prezit aj 3 alebo niekedy aj 5 dni. Takze ak by ste napr. sli na 9. den cyklu a plodne dni by jej zacinali 12 den cyklu, tak tam tie tvoje spermie mozu prezit a doziju sa ovulacie, vajicka a je to tam.
To musi trochu aj tvoja priatelka poznat sama seba a prejavy plodnych dni - vlhkost atd. No a podla toho by mala priblizne vediet, ci jej plodne dni zacinaju uz po menstruacii alebo par dni ma neplodne a potom zacnu plodne dni. Ono zavisi aj od dlzky celeho cyklu od zaciatku menstruacie az po dalsiu menstruaciu, taktiez aj od toho, kolko dni trva menstruacia. Plodne dni zacinaju postupne, je to viac dni. Ten den, ked je najviac vlhka, ten je najplodnejsi.
Ja som uz o takom pripade pocula, ze partner ejakuloval na nohavicky a ked si ich obliekla alebo si tam sadla, tak otehotnela jeho priatelka, lenze toto nie je az taky casty jav. Iba cista nahoda, mala sanca, nebojte sa a hlavne najprv STUDUJTE A POTOM SEXUJTE. NAJPRV TREBA NIECO OKOLO TOHO VEDIET A POTOM TO ROBIT.
a to akoze ako by mohla otehotniet???????????????????????????????ved to sa neda.