Prosím Vás niekto by mi mohol poradiť aká veľká pravdepodobnosť je že moja partnerka je tehotná keď pri poslednom nechranenom styku som sa urobil ale nie do nej no ona si sadla do výtoku?? Ďakujem za skorú odpoveď
Aka je pravdepodobnost otehotnenie, ked...
no ja tiež teraz čakáám ,lebo sa bojím chcem si urobit test ale este sa to stalo len sobotu..a chalan mi hovori ze to neslo do mna ale co ked tam nieco naozaj voslo:( ja sa bojim....chcem si urobit test lebo kramy mam dostat az o dva tyzdne drzte palce nech ich dostanem:(
Ja by som len odporucila, aby priatelka zacala brat antikoncepciu, ked chcete tak experimentovat...
jasne, najlepsie je urobit test a nebudete dalej stresovat
kolok, nech si kupi test a hned si ho urobi, alebo ked nema ona, kup jej ho ty
A dúfam že povieš aspon dik za takuto prescvedčivu a jednoznačnú odpoved , ktorá nepotrebuje žiadnu polemiku... jednoducho su to zákony prírody,.
Počuvaj kolok 8, predná tretina vagíny je silne kyslá takže všetky spermie su momentálne usmrtené, čo z toho vyplyva....že žena sa može v spermiách aj okupať a nemôže otehotnieť...tak bud spokojný s kľudným svedomím.
podla mna ak si do toho sadla tak by nemala byt tehotna..ak si to nejako pri utierani nevtlacila dovnutra..ale ani to by asi nebola..gravitacia nepusti