Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Keď tečie chladnička..

Príspevok v téme: Keď tečie chladnička..
afrodia

Dobry den, mame chladnicku asi 2roky starú, funguje ok - chladí, ako má, akurát tak mesiac dozadu začala tiecť - nie von, ale vnútri v chladničke je naspodu voda. Niekde som čítala, že to môže byť tým, keď sa potraviny dotýkajú zadnej časti chladničky, tak ževraj preto... Skontrolovala osm to,ale chladnička stále tečie. Nevie mi niekto poradiť, čo s tým? ďakujem

gdfd

Kúp novú .. My sme tiež museli. Mali sme Whirlpool alee pod šuflíkmi stále bola voda aj sa tma urobila prasklina.. Katastrofa. Ale zobrali sme Samsung www.okay.sk a zatiaľ v pohode, oveľa lepšia aj čo sa týka šuflíkov a celkovo to NO frost je super.

Jakub2245

Zdar, najlepšie je kúpiť novú, pozri tu môžeš si vybrať niečo fajn -odkaz odstránený-. Ja používam už dlhšie Gorenje N 6X2 NMX maximálna spokojnosť cena kvalita a všetko :) je to proste dobrá kúpa, snáď som pomohol.

ADgre

Zdravím, základom spokojného používania chladničky je správny výber. Ak si vyberiete zlú alebo nevhodnú chladničku tak skôr či neskôr sa objavia rôzne problémy, ktoré budete musieť riešiť. Ja vám preto odporúčam zistiť si čo najviac informácií o chladničkách pred tým než sa rozhodnete si nejakú kúpiť. Odporúčam vám napríklad tento článok: www.testado.sk

myfo

Mne s to stalo pred 4 rokmi, ale rozhodol som sa kupit novu a medzi dobre znacky radim Electrolux a Indesit, hlavne zeby mali funkcie ako antibakterialny povrch atd...Odporucam sa pozriet napriklad tu: » -odkaz odstránený-...
... Mozte tam vyuzit zlavu a nieco by ste nasli :)

Robert Peterky

Dnes som tento problem riesil aj ja. Odsunul som chladnicku a zistil som, ze voda by mala odtekat do nadobky pod chladnickou. Avsak nadobka bola uplne sucha. Zobral som teda dlhu slamku a poriadne presparal otvor cez ktory ma voda z chladnicky odtekat. S pociatku som narazal do nejakej prekazky, ktora sa ukazala ako slizka usadenina. Toto treba prerazit a voda zacne krasne odtekat. :)

David972

Kup si novú chladničku :D ja mám chladničku z hej.sk ide v pohode som s ňou spokojný :) cenu sa mi podarilo zraziť pomocov kupónu ktorý nájdeš na stránke -odkaz odstránený- :)

David972

Kup si novú chladničku :D ja mám chladničku z hej.sk ide v pohode som s ňou spokojný :) cenu sa mi podarilo zraziť pomocov kupónu ktorý nájdeš na stránke -odkaz odstránený- :)

Denise12345

Chcem sa podelit o vl.skusenost.Chladnicka Gorenje relativne nova,po urcit.case sa pod ňou zacali objavovat mlaky vody.Chladnicka je v kute,presparala som tensim dritom oddtok.kanalik,s prepustanim vidy to nesuviselo.Otocila som chladnicku a odparovacia nadobka bola plna a vytekala z nej voda na zem.Najprv som vodu vyliala,chcelo to trosku prace ,nainstalivala som vsetko späť a čo nove na druhy deň?voda opat na zemi.Opravar po telefone odporucil zvysit vnut.teplotu ,aby sa chladnicka nenamahala a netvorila tolko kondenzatu.Nepomohlo.Tak po ixsty krat vylievania vody a demontaze krytu som nasla soma cca 50 cm hadicku ,da sa myslim kupit ,nastokla ju do otvoru zozadu nad vyparnikom,z kt.odteka voda,trochu to tam oblepila paskou a vyviedla vyspadovane pred chladnicku zboku do umelohmot.misky zo zmrzliny a raz za 3 dni misku vylievam.

Mesačný princ

To bude kazítko. Ak by ti vydržala 20 rokov, tak by sa prestali chladničky vyrábať :D
Kúp si novú.