Ahojte ludkovia. Oslavujeme s priatelom nas spolocny rok a chcela by som mu nieco special darovat... Co poradite? Ako ste oslavovali vy, co ste darovali vy? O striptize uz uvazujem, ale akosi mam stale este trochu zabrany... :) Budem rada za kazdy napad. Dakujem.
Rok spolu.. co darovat?
Ja som pre môjho priateľa vyrobila kalendár, ale to bolo k Valentínovi. Alebo vytvor nejaký fotoalbum s Vašimi fotkami. Ani to vyšívanie nie je zlé, ako spomínala alzbee, to som tiež praktizovala.
Ja som raz experimentovala s vysivanim a tak som priatelovi vysila slniecko :)) a sice to vyzeralo, akoby to vysivalo 10rocne dieta:)), potesil sa, lebo to bol moj vlastnorucny vyrobok :D
no ved len nejaku inspiraciu som od vas chcela.. a samozrejme ze ho milujem, inak by mi asi na tom tak nezalezalo, aby to bolo nieco special, by som to vobec tolko neriesila, nie?
A to sa taketo veci musis pytat cudzich ludi,co mas kupit?Nemala by som dobry pocit,keby to nebol moj napad ale niekoho ineho.
moja, ked ho milujes, mala by si to vediet sama po com tuzi.... a nie nejaku blbost vymyslat...
My sme si len pripilo vinkom a dobre nam bolo:))