Chalani cem sa Vas opytat preco vsetkym tak zalezi na veku ja mam 16 rokov a mam 29 rocneho piatela sme spolu rok a vsetko nam vyhovuje viem ze m nezneuziva s mojimi rodicmi vychadza dokonale a lbime sa spociatku sme neverili ze bysme niekedy mohli byt spolu pretoze som mlada ale sam on povedal mlade baby maju niekedy omnoho viac rouźumu ako tie starsie nevie ako vy dajte nazory
DIEVCAA A JEJJ VEKKKKKN Chalani reagujtee
akoze sorry,ale ked 13 rocna chodi so 42 rocnym...To je minimalne na hrane zakona...
Ja som toho nazoru, ked starsi chlap chodi s mladou lolitkou,vacsinou v tom nieco vazne nehlada...NAjdu sa samozrejme vynimky,ale tam sa da zase pochybovat o vyzretosti toho chlapa...
ale chalani..vy nemozete mlade dievca hned ospisovat...ved ked ju zbadate,tak yv ani len nemozete tusit cim vsetkym presla..mozno ma za sebou viac ako nejak 30rocna...a ja si myslim,ze dnesne NIEKTORE 15 a 16 su vyspelejsie nez ine...a maju vaic rozumu,ale aj to len vynimky.
ja mam 30 a s takou mladou by som urcite nemohol chodit. bol by to prilis velky rozdiel.
taky vztah moze tazko fungovat. tam ani nejde o to, kolko ma rozumu, ale kolko ma skusenosti a cim v zivote presla.
starsi chalani to ospravedlnuju tym, ze mlada baba sa da este "vychovat"... takze asi tak :))))
jo a este jedna vec, co sa tyka tej poslednej vety ,ze mlade baby maju niekedy viac rozumu jak starsie...Je to skor vynimka a zalezi na chalanovi co mu vyhovuje...mne vyhovuju starsie zeny...ja by som asi nedokazal chodit s nejakou mladou zenskou, povedzme pod 25-27...a s babaou pod 19-20 ani so srandy...samozrejme nikdy nehovor nikdy.A su urcite medzi mladymi babami aj vynimky.
ja to podporujem a fandim ti Matka.Ja mam 23rokov a mam vztah so 41rocnou a je to super.Bohuzial je vydata a ma aj dceru :(.Uz som to tu v inej teme pisal, takze sa nebudem rozkecavat...Kazdopadne nam to super klape a som toho nazoru ,ze na veku skutocne nezalezi...
ja poznam babu ktora ma 13 a chodi so 42 rocnym!!!a vsetko v pohode..aj rodicia sa stretavaju s nim:)sorry neni som chalan..ale som ti to chcela napisat=)