gynekolooooog a mama §!

lovelylily

a povedala si tomu lekarovi ze si neprajes aby to tvoja mama vedela?? je povinny to dodrzat, ved je to lekarske tajomstvo, a pokial niesi tehotna tak to povedat NESMIE pokial ty nechces...ved ked tam pojdes na buduce mu toto povedz a povedz mu aj ten problem s tvojou mamou, ze to beries ozaj koli tej menstruacii...mam sice viac rokov ako ty, ale tiez beriem hak koli menzes...konkretne koli silnym bolestiam a tiez som povedala doktorke ze nechcem aby mama vedela ze uz nieosm panna...doktorka nic nepovedala, ale rodicom to obcas dojde aj samym, hlavne ked budes starsia.

zuzic

juj tak v 15 to mas tazkeeee :D verim ti lebo aj ja mam 15 :D ale neviem ci jej to nepovie...co ak sa este priamo spyta ze ci si panna? ved vtedy jej doktor klamat asi nebude...

neva

ywuska - kolko máš rokov?
Myslím si, že vek je dosť rozhodujúci, na objektívne zhodnotenie tejto situácie.
Inak sa k tomu staviam ak máš 14 a inak ak máš viac ako 17.

smejkacik

"inak dost blbe, ze ti mama neveri."

Ale ako vidis, zjuzika, zjavne ma preco :D (kedze uz nie je panna). Iba ma bystru mamu :D. Neviem inac, kolko mas rokov, lebo mi to pride tak trosku smiesne. Ale ked ta to uspokoji, lekar nemoze prezradzat taketo veci, nemal by (ale ked sa jedna o tvoju mamu a si nebodaj este pod zakonom, tak na to pravo ma tvoja mama). Ale ked mu to individualne spomenies, ze "nezelam si, prosim, aby o tom vedela" tak myslim, ze to nespomeniem. Neviem sice, keby sa vyhradne pytala na to... co povie...ci by klamal, ale nic sa neboj, myslim, ze neprezradi.

severanka

ywuska: hlavne, čo tvoju mamku do toho aké lieky a na čo berieš... :) a druhá vec: lekár nemôže poskytovať tvojej mame žiadne info o tvojom zdrav. stave

modrooká

Lekár to vysvetlí tvojej mame,či mu uverí alebo nie to je už iná vec.O tom nemá čo povedať či si panna alebo nie.Prečo si myslí tvoja mama ,že potrebuješ kvôli tomu aby si neostala v tom?Máš nejakého frajera a neverí ti?Neviem koľko má tvoja mama,no že by nepočula o tom že antikoncepcia sa využíva aj v iných prípadoch nie len preto aby si nemohla zostať tehotná!?Podľa mna je to hluposť,že ti neverí aj tak môžeš povedať čo chceš,zistiť to jedine lekár vie.Aspon lekárovi uverí?

zjuzika

no ved ked sa tam pride spytat, preoc bereis tabletky, tak jej povie, ze kvoli otmu, ze mas vela dni menzes...a preco by mal spominat ci si alebo nie si panna...alebo tam skoc skor a povedz mu to.... inak dost blbe, ze ti mama neveri..