rozprávate sa sami so sebou? :)

alzbee

Ja sice romanticke filmy nepozeravam, ale tak priznam sa, ze tiez si kadejake situacie predstavujem a vediem v hlave dialogy :D :D

hm...

no to robím napr. vtedy, keď som akurát dopozerala nejaký romantický film, a si začnem predstavovať, že aj mne keby dakto také veci hovoril... a tak...a vtedy si predstavím nejakého sexoša, v žijem sa do jeho kože a rozprávam za neho... :D

hm...

jéj, dakujem, takže nie som sama... teším sa... :D ja sa tiež hádam sama so sebou, keď som naštvaná, alebo tak v duchu, keď idem po ulici a začnem nad niečim uvažovať a potom si uvedomím, že či mi preskakuje a začnem sa so sebou rozprávať o tom, že mi nepreskakuje a tak... a potom sa rozosmejem a prestanem... :D Alebo si predstavujem, ako mi niekto vyznáva lásku, no v podstate si ju vyznávam ja sama... :D

alzbee

No ja sa rozpravam sama so sebou hlavne vtedy, ked ma niekto alebo nieco rozculi. Teda vtedy si nadavam sama pre seba:D ale nie na ulici....iba tak doma...trosku si zakricim, zanadavam a dobre mi je :-D
Ale ze by som viedla nejake siahodlhe rozhovory sama so sebou, to nie:)

limetka335

ja si skôr predstavujem rozhovory (len tak v hlave ale niekedy si uvedomím, že to hovorím aj nahlas)... po nejakom čase sa nad sebou zamyslím a pripadám si vadná:D čo už no