polygynax

Príspevok v téme: polygynax
Janka.

Ahojte! Poprosím o pomoc: gynekologička mi predpísala vaginálne tabletky polygynax. Sú to mini vajíčka, pripomínajúce cukríky kinder schokobons, len sú o trošku väčšie. Ale nie sú to tie mazľavé čípky, ale sú to ako tobolkové tabletky ktoré prehĺtame. Proste sú v takom umelohmotnom obale, ktorý sa v pošve rozpustí. Ale sú suché a mne robí problém zaviesť ho. Nešmýka sa. A keď si to nasilu zatlačím, tak ma to celú noc bolelo. Ak máte skúsenosť, napíšte mi, prosím, ako ste si to zavádzali?

janka.

cicuska, ja so si to dala večer. V noci mi to nevytekalo, len ráno ako som vstala, a potom ešte aj doobeda. Asi som sa zle vyjadrila.

cicuska mala

janka, doobeda? preco si to preboha davas doobeda? to sa ma davat vecer pred spanim a hned ako si to das mas si lahnut, lebo sa to hned zacina topit a vytekat von. cielom je aby si to v sebe udrzala co najdlhsie a nie aby to hned vyliezlo von.

lovelylily

drz sa:-)...casom to uz ani citit nebudes... inak, ak si este panna (nie neodpovedaj ci si, to je tvoja sukromna zalezitost) tak je potom logicke ze ta to asi boli... to ti ale doktorka mala dat tu mensiu variantu tych cipkov...ale to je len moja hypoteraz :D dufam ze v tomto smere mas vsetko v poriadku :-)tak teda este raz vela stastia

Janka.

Ďakujem, asi skúsim trošku navlhčiť. Vložku som si našťastie dala, lebo mi to dosť vytekalo doobeda. Ste zlaté! Dík.

lovelylily

ahoj, no pripomeniem este tolko ze to treba zaviest co najhlbsie, lebo oni sa ti zacnu TAM roztapat, tak aby to malo nejaky ucinok...a urcite nos pocas liecby vlozky, lebo to zvykne dost farbit na gatky... je to neprijemne, ale treba to vydrzat, ved niesme padavky:-) prajem vela stastia

cicuska mala

ahoj, ja som to tiez uzivala pred casom. zaved si to normalne ako tampon... vies, uvolni sa, jednu nohu niekam hore...