ORGAZMUS verzus CHALANI

Poradca

No ja osobne pri orgazme zlé pocity nepoznám keby áno nechcel by som to. Je to o pocitoch ale aj o myšlienkach. To kričanie je myslím u každého individuálne. Ale len tak medzi nami sex je skvelá vec a nieje nič lepšie ako orgazmus ráno pred odchodom do práce. Hneď je deň krajší.

janosik

niekedy mi energia, vznikajúca spojením pohlaví, vystrelí po chrbtici smerom do mozgu a sposobí tam úplnú explóziu :))
uaaaaaaaaaa

seven

>> chlapp <<
Opisal si to neuveritelne presne.
Inak o zenskom orgazme isiel dobry dokument na SPECTRE. Treba si ho vycihat a popozerat. Vela sa chlap nauci a zena samozrejme tiez.

chlapp

U mna to funguje asi takto: Mam svalstvo okolo mocovej trubice niekde hlboko, ktore ked vedome napnem pri cikani, tak si nim pretusim mocenie az do okamihu kym ho zase neuvolnim. Ten isty sval ked napnem, viem s penisom v erekcii trosku pohnut smerom hore. V okamihoch pred vrcholom mam vedla inych steklivych pocitoch aj taky pocit, ako keby mi bolo treba cikat. V tom sa mi to iste svalstvo zacne zmrstovat same od seba asi v sekundovych intervaloch a to sposobuje vystrekovanie semena, u mna asi v 5 - 7 stahoch. Ten prvy, najme ked je cim dlhsie odkladany je najintenzivnejsi a najlepsi. No a samozrejme su tam dalsie pocity, ako ked sa mozem konecne poskrabkat na svrbiacom mieste, pocity slasti, uvolnenia, spokojnosti a v neposlednom rade pocit z dobre vykonanej prace :oD