Zdravim, ešte za tehotenstva som mala problémy, stále únava, tmavý moč, vyrážky. potom som rodila sekciou a anestéza asi uškodila lebo po 4 týždnoch som začala teplotovař, tmavý moč, svetlá stolica zožltnutie pokožky. Žltačky sa nepotvrdili ani nijake infekčne zaležitosti ako mononukleoza, paul bunnel a tak ani cmv. Vysoke pečenove testy mi zrazili infuziami, 3 tyždne v nemocnici, aminosteril, thiogamma, glukoza a medikamentami, esentiale, flavobion ursofalk. teraz je to už rok a pravidelne sa mi tieto stavy vracaju, teploty unava, a tak. hodnoty sa zvišia aj na 6 a potom to ustupi, bola som aj na ct, tam nič, na MRCP tami mi našli cistu ale kamene žlčnikove nie vraj iba blato. a mam zahusteny sediment v žlčniku, už ste sa s tym niekto stretli, alebo podobne priznaky, v karte mam taku diagnozu že nešpecifikovana vyrusova hepatitida neznameho povodu, ale ja myslim že to je len kryci manever a všetci na to kašlu.
Chorá pečeň
Protokol dr Berksona odmori a regeneruje pecen. Zvysuje tok zlci a zrieduje ju.
Tmavy moc je aj z nedostatku pitia vody.
Na viralne nakazy si treba zvysit viralnu imunitu, na to je hromada prostriedkov, este raz sem pripajam clanok z temy herpes, ktory sa vsathuje aj na ine virusy:
Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice,oci, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar,genitalny herpes,
bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych
zhruba podla ucinnosti: Zinok, selen ,Lactobacilus Bulgaricus
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a velmi ucinny chaparal(larrea tridentata). Su aj ine silne zname ako betulin a huba chaga, ale zatial su prakticky nepristupne, lebo ich vyroba a rozsirovanie sa znacne blokuje.
Su to alkoholicky vytazok z brezovej kory a parazitna huba rastuca na breze.