Depilacia BIKINY u kozmetičky

Príspevok v téme: Depilacia BIKINY u kozmetičky
bikinka

caute baby su tu nejake take co na to chodia, alebo rovno kozemticky, ktore robite tuto depilaciu?

to je aka depilacia? voskom, alebo ako to robíte? to sa vám baba normálne cela otrčí vyzlecena a ide sa? chcela by som to vyskusat ale asi sa hanbím... je to ako u gynekologa nie?:P

ake su teda sposoby? kolko to asi stojí?

dakujem:)

delphia

ide o dost citlivu oblast a k tomu ked chlpy vyrastaju, tak casto zarastaju do koze a vznikaju zapalene loziska, po ktorych aj po zahojeni casto ostavaju hyperpigmentove flaky. radsej doporucujem laserovu depilaciu.

mia19

Ja som bola na depiláciu bikín u kozmetičky, mala som nohavičky, ona mi dala dookola a troška dovnútra nohavičiek papierová servítky, aby vedela pokiaľ bude depilovať a strhla. Bola to rýchlovka, nič strašné.
Ja som si dala depilovať aj ruky, ale tam sa mi po depilácii tie červené bodky zapálili. Na bikinách ani nie, ale na rukách dosť. Neviem prečo, či pre to, že tam boli chlpy dlhé, alebo to urobila zle...

jilka

ahoj..ja som raz videla depilaciu tam dole v telke :-D no hrooza..normalne kozmeticka nagebrila horuci vosk prilozila pasik a sup ho dole..tie dievčata (modelky) vrieskali jak odušu
:-D