Vedel by niekto poradiť aký tvar slnečných okuliarov sa hodí k tvári - lebo niekto ma guľatú, hranatú alebo úzku, viete niekto?
Slnečné okuliare - aké sa komu hodia?
Teraz sú rôzne tvary moderné, ale slnečné okuliare, ktoré sú podľa mňa najviac univerzálne sú pilotky. Ja som si objednal tu www.hipsters.sk a hodia sa skoro každému komu som dal vyskúšať.
Ja som si kúpil slnečné okuliare z internetového obchodu www.letnyhit.sk a bol som spokojný a tovar mi navyše rýchlo prišiel. Preto ak máš záujem odporúčam ti tento e-shop.
Ja som natrafila na stránku -odkaz odstránený- kde sú dobre zhrnuté rady aj s fotkami a popisom aké okuliare sa najviac hodia roznym typom tváre.
nasla som nieco podobne na nete, len moje su trosicku vacsie a maju tmavsie skla..
images.google.sk
- druhe v poradi: DIORISSIMO 2/S
najdi si taky stanok s okuliarmi kde ti poradia. ja som tak tento rok nakupovala..poskusala som si asi polovicu z vyberu, taka baba co ich predavam bola strasne zlata a mala s nami trpezlivost. ja mam taku svetlejsiu pokozku a tmave vlasy. mi neodporucala cisto cierne pretoze to by mi vsetko splyvalo a nesedeli mi. a mala pravdu. tak som zacala skusat kadejake extravagantne, a nakoniec som kupila okuliare s bielym lemom, okolo skla je trosku taky ruzovy lem -no nevidno ho moc, obrucky maju do polovice biele a take hrubsie, ale nie plne (cize vyplnene) - maju take prerusovane ciary, a ta cast co sa dava za ucho je cierna..
sklo je take vinovo az fialovo-cierne..skoro som zabudla, su na styl "srdiecko" alebo "letecke" ako to bolo spomenute v odporucanom clanku..celkom coolove, pacia sa vsetkym a mozem povedat, ze mi aj pristanu.
skus si precitat :)
ja nenosim okuliare lebo mam pocit ze som v nich uplne...jednoducho sa mi nehodia