Kamarat ma problem so stitnou zlazou ... co to je ?

Príspevok v téme: Kamarat ma problem so stitnou zlazou ... co to je ?
Frantho

kamarat bol minule u doktorky a dal mu ruku na hrdlo a povedala mu aby prehtol a ona sa iba z hrozou na neho pozrela a povedala ze ma problem so stitnou zlazou a musia ist teraz na niejake vysetrenie.
Neviete mi poradit ze co to vlastne je ? naco to sluzi ? proste aby mi to niekto vysvetlil aby som mu mohol pomoct . dakujem vopred

jaja

Aby som ešte dodala k veci.Štítna žlaza aj ked sa nezdá je velmi dolezitý orgán v tele a ovplyvnuje vela činností.Podiela sa napr.na správnom trávení,na metabolizme vápnika v tele,reguluje telesnú teplotu,ovplyvnuje psychiku človeka a pod.

jaja

Kamarát sa nemusí ničoho bát.Lekárka by ho mala poslat na endokrinologické vyšetrenie a podla výsledkov sa lekári budú riadit.Dnes sa dá ochorenie štítnej zlazy úspešne liečit.A bol by si prekvapený kolko ludí má problém so stítnou zlazou.Tak hlavu hore, netreba sa bát.

kuki

Nazri sem a precitaj si tie, ktore sa tykaju stitnej zlazy

www.zdravie.sk
Cysta štítnej žľazy,Hypertyreóza,Hypotyreóza,Struma,Nádory štítnej žľazy
Ale MOZE to byt aj uplne nieco ine!!! Takze nepanikar. Treba si pockat na endokrinologicke vysetrenia a potom sa bude vediet. :) Myslim, ze v poslednej dobe s tym ma vela ludi problem a vacsina z nich sa da riesit.