Steklive fotky pre draheho

Príspevok v téme: Steklive fotky pre draheho
gadgetka

Caute kocky ... Blizi sa mi vyrocie svadby a uvazujem o nejakom extra darceku pre moju polovicku. Kamoska mi navrhla, nech sa dam u nejakeho profika nafotit v mierne erotickom tone - ze oni ma pekne oblecu a upravia. Uvazujem o tom ... Ja viem, ze z kazdej zeny sa dobrym make-upom a vhodnym oblecenim vytvorit modelka ... Urobili by ste to? Diky za nazor ...

gadgetka

Dakujem vsetkym, prekvapila ma ta kopa reakcii ...Manzelovi by sa to urcite pacilo, uz parkrat navhol, ci by som mu nezapozovala ... Ale kedze rocky poznat na kazdom, radsej by som odbornika, ktory vie, ako nasmerovat svetlo, aby bolo vidno to, co chcem ... Len ho este musim otukat, ako by zareagoval na to, ze ma foti cudzi clovek. Urcite by som nefotila nahu erotiku, len nieco mierne tajomne ... Ved drahemu staci aj poodhalena bluzka, z ktorej trci cipkovana podprda ...

??

Ja som sa pytala mojho manzela,co by urobil,keby som mu dala nieco take na nase vyrocie.Viete co povedal?Ze to by som dala darcek skor sebe ako jemu.Ta fotka by bola moja a on ma doma ma.Skor mi povedal,ze by ho viac potesil nejaky obraz namalovany maliarom,vlastne premalovany zo spolocnej fotky.Dat muzovi fotku samej seba,mi pride aj mne trosku sobecke,lebo ukazem,aka som si vedoma svojej krasy.Je to sice pekne,ale nepride mi to vhodne.

katka...

Je to dobry napad. Doma sa urcite nefot sama. Profi fotograf predsa len vie narabat so svetlom, ako sa ma clovek natocit, on vidi ako sa clovek tvari a vie poradit ako sa nastavit, aby popripade nebolo vidiet nedokonalosti postavy. A samozrejme tie fotky aj vie pekne upravit, vyretusovat.

sway

Presne tak,ked chces pekne fotky,treba sa polozit do ruk odbornikom.Podla mna dobry napad,ak niesi hamblivka.Fotky zostanu aj, ked budu roky pribudat a manzel bude mat nieco pekne na pamiatku:-)

sign

ano tiež si myslim ze nepotrebuje na to nazory iných. ona musí vedieť akeho ma manžela či by ho to zaujalo.

a k tomu foteniu,ved ked by aj sla k fotografovi ona si povie ako chce byt nalicena,oblecena ved ju nebudu nutit davat si na seba nieco co nechce. videla som kopu takych fotiek a vyzerlo to pekne,modelky nemali na sebe kilo make-upu.a fotograf si myslim ma predsa len ine mašiny,nie obycajny digital.takisto on aj vie co a ako upravit,vyretušovať nejde len o upravu fotiek ale aj o fotak samý. nemožeš predsa porovnavať fotky urobene obýčajným fotakom a zrkadlovkou predsa.

ale ok to je iba moj nazor

carriee

Sign, neviem preco hovoris, ze 15-rocne deti sa fotia same. Ja nemam 15, mam daleko viac, a pokladam to uplne ok.
Ja sa na to pozeram z toho hladiska, ze ako chlapovi (ale ok, mas pravdu, nie som chlap, iba podotykam) by ma vobec nezaujalo, kebyze vidim svoju zenusku namakeupovanu /hlavne ked sa nejako extra nemachli/ iba pre tuto jednu prilezitost, v nejakych umelych handrach, a este k tomu pozovat takto nie pred nim, ale pred nejakym fotografom. To je jedna vec, ze je zvyknuty, len mne to pride tak blbo umele. Nie som hanblivka, ani nic take, prave naopak, ale pride mi to blbe.
Mna ako chlapa by to nezaujalo. A nemusi sa fotit v nocnej kosielke. Nech sa nalici ako chce (ako sa lici ona, nie ako ju nalicia ini), nech si nahodi vlastne handry, vlastnu poziciu ako to ona citi, ako ju nastylizuju alá opicka. Preboha, neviem ako ty, ale ja si sama dokazem spravit dobre fotky. A v roznych programoch si vies editovat atd.
A ked to nahodou nevie, stale je tu nejaka fajn kamoska, ktora by jej pomohla.
Ja iba hovorim, ze ja by som to nerobila, pride mi to strasne umele a ako chlapa by ma to v tomto smere na tutovku nechytilo.
Ale myslim, ze ked to chce spravit, spravi to aj tak, nepotrebuje k tomu nazory inych.

sign

fotiť sa sama? no to radšej nie,to nebude pekne a uz vôbec nie umelecke.
15ročne deti sa fotia same.

a prečo by mala zo seba robit opicku,fotografi sú zvyknutí.
a make-up nemusí byt vôbec vyrazny,saty vulgarne aby to pekne vyzeralo,takže áno v jednoduchosti je krása ale to neznamena že sa sama odfotí doma v spalni v nočnej košeli.

carriee

Ja nie. Podla mna je to zbytocne. A v takejto veci, by som si povedala "v jednoduchosti je krasa". Urcite by som sa nenechala namake-upovat, vyobliekat do nejakych erotickych siat pred cudzimi ludmi a robit tam zo seba opicku, aby som vypadala zvodne a sexi.
Navyse neviem... ale co by na tom malo jedneho chlapa brat? :-P.
Sexi fotky su fajn, ale to nech ta radsej nafoti nejaka kamoska, alebo si nastav fotak a fot sa sama a vyberies tu najlepsiu.