Dobry,nenašla som vhodnejšiu temu,tak preto to davam sem
Problem nesuvi so mnou ale s rodičmi.Su spolu už 17 r.z toho teraz "oslavovali" 13 vyročie svadby.V ich spoločnom vzťahu je takýto ale problem:
Mama má už asi rok take nalady dost zle nekomunikuje s otcom,so mnou len tak okrajovo,niekedy su aj dobre dni ale viacej je tch zlych.Otec mesačne zaraba cca 500 eur matka tak isto,maju dve požičky a otec má ešte jednu stalu brigadu a zarobi asi okolo 1000 eur za mesiac.
Matka nadava že stale len pracuje a že peniaze nepotrebuje,že nepotrebuje handry,šperky.Tak otec bol častejšie s nou chcel jej pomahať atd ale zasa mu nadava že si vie šetko urobiť....
Otec ju ma velmi rad je to ten typ čo miluje nadovšetko a všetko robi len pre nu,ale už je ozaj dost zufali každu kominikaciu mama ignoruje.
Ked sa rozpravam s mamou hovori že je to len zle obdobie a bla bla ale to zle obdobie ma ona viacej na svedomi no povedzte kebyže manželka s vami nekomunikuje tak by ste radšej netravili čas pracou ?
Ja som tomu na začiatku roka možno ešte pridala,mala som problemy s sebapoškodzovaním takže je odmerana už aj ku mne a ked vidi čo i len na mne škrabanec hovori že ma pošle na psychiatriu.
Zistila som že ocino začal navšetevovať nejaké stranky eroticke teraz mu to ozaj nemam za zle ,matka nevie o tom
Nevera nebola ani u jedneho z nich otec vždy prejavoval lasku bozkami,slovmi,darčekmi,mama pomenej.
Poradila som mu nech ju pozve na večeru nech sa o tom porozpravaju,on cely vyobliekany ju pozval ona najprv že oky ale potom mu opet vynadala a nekomunikovala...
Neporadite mi ako by ste vy pomohli,oba určite stoja o svoje manželstvo ale nevedia asi ako dalej,otec teda radšej mlči,nechce ju rozčuliť
Dakujem