Čo si myslíte? Môže sa stať, že hmotnosť prestane klesať? Ak cvičím, dávam si pozor na to, čo jem a tým chudnem, ale jedného dňa zistím, že váha už dolu nejde. Že sa proste zastavila. Môže sa to stať, alebo robím niečo zle? Aký máte na to názor?
Hmotnosť sa zastavila
Tvoje telo si zvyklo na záťaž a aj na tvoj prísun energie.Ak potrebuješ ešte dať dolu hmotnosť treba zvýšiť záťaž-viac cvičiť-častejšie,dlhšie.A ak zvládneš aj znížiť energetickú hodnotu stravy.Pozor pôjdeš dole hmotnosťou ,ale stav ,že opäť prestaneš chudnúť sa opäť po nejakom čase zopakuje.Proste telo sa tak bráni.To by si musela jesť naozaj minimum a hodne to závisí aj od tvijho metabolizmu.
ja si tiež myslim, že nič zle nerobíš. Mne sa váha pohybuje od 56 až 58 a pod 56 nejdem dolu. Ja si myslím že tvoje telo ti chce povedať že už maš optimálnu váhu a chudnúd dalej by už nebolo dobre. Ale skúš vydržať ešťe chvíľu a možno ti váha ešte klesne. nikdy nevieš. :)
take podobne som mala ked som chudla, schudla som cca 15 kg a skoro kazdych pat kil sa to na niaky cas zastavilo, bolo to dost tazke ale treba to vydrzat ak chces chudnut dalej
podla mna si kazde telo urci samo, kam ma ist aby ostalo zdrave
vydrž, a keď vydržíš pôjde dole, nesmieš sa často vážiť organizmus stagnuje či to s tým chutnutím myslíš vážne ak vydržíš tak to pôjde dole nevzdávaj sa.
Nikolka....aj mne váha stojí. A to sa stravujem veľmi striktne a pohybu mám viacej ako dosť. A váha mi pod určité číslo nikdy neklesne...takže asi moje telo vie, kedy je to už naozaj dosť. :-)
nerobis to zle.
ale nerobis to mozno optimalne.