Hmotnosť sa zastavila

zanocka72

Tvoje telo si zvyklo na záťaž a aj na tvoj prísun energie.Ak potrebuješ ešte dať dolu hmotnosť treba zvýšiť záťaž-viac cvičiť-častejšie,dlhšie.A ak zvládneš aj znížiť energetickú hodnotu stravy.Pozor pôjdeš dole hmotnosťou ,ale stav ,že opäť prestaneš chudnúť sa opäť po nejakom čase zopakuje.Proste telo sa tak bráni.To by si musela jesť naozaj minimum a hodne to závisí aj od tvijho metabolizmu.

burko3_2

ja si tiež myslim, že nič zle nerobíš. Mne sa váha pohybuje od 56 až 58 a pod 56 nejdem dolu. Ja si myslím že tvoje telo ti chce povedať že už maš optimálnu váhu a chudnúd dalej by už nebolo dobre. Ale skúš vydržať ešťe chvíľu a možno ti váha ešte klesne. nikdy nevieš. :)

igris

take podobne som mala ked som chudla, schudla som cca 15 kg a skoro kazdych pat kil sa to na niaky cas zastavilo, bolo to dost tazke ale treba to vydrzat ak chces chudnut dalej

menuska21

nemusis sa kvoli tomu vobec trapit ja uz drzim dietu uz celu zivot a akonahle schudnem tak casom opetovne priberiem na povodnu vahu.Kazdy je osobnost sam pre sebe a mam by si vazit aj to co ma teraz ved zivot nie len o stihlosti ale najme o stasti a zdravi.Maria

claudia

vydrž, a keď vydržíš pôjde dole, nesmieš sa často vážiť organizmus stagnuje či to s tým chutnutím myslíš vážne ak vydržíš tak to pôjde dole nevzdávaj sa.

lienka7

Nikolka....aj mne váha stojí. A to sa stravujem veľmi striktne a pohybu mám viacej ako dosť. A váha mi pod určité číslo nikdy neklesne...takže asi moje telo vie, kedy je to už naozaj dosť. :-)