neviem ani presne ako zacat temu lebo uz ani neviem sam ako skoncim mam neskutocne tazke obdobie ked mam vela problemou a hlavne problem stym ze som sa rozisiel s priatelkou a velmy zle znasam uz som aj schudol vobec nemam chut do jedla ani do zivota iba ma vkuse boli hlava a zvraciam nechcem ani o tom kecat s kamaratmi ani s rodicmi proste snikym a bojim sa aj si sadnut za volant lebo mam chut sa rozbehnut cim najrychlejsie a napalit to niecoho proste mi jebe lebo mam chutky obcas sa zabit :( nechcem vobec a mam pocit ze sa 20 ani nedozijem
nechut do zivota
a este teraz si nalievam preto pisem ako totalny madar levda vidim na monitor :D
to zozmna este alkohol hovori dost ani neviem este teraz kde som som tak bol opity ze ma museli doniest domou ale take problemy co mam ja to je nekutocne som nikdy nobol v takejto zlej situacii vsetko protimne proste
ani to cele necitam lebo je to stale o tom istom ....SCHOP SA! plakanim si zivot nezlepsis...
martinko, u vás už kvitne lipa? lebo tu u nás ešte nie a máme tu takú 250 ročnú lipovú alej, tak za chvíľu bude rozvoniavať:)