zvacseny vajecnik :(

Príspevok v téme: zvacseny vajecnik :(
mayka

V pondelok som bola u gynekologicky a ta mi povedala, ze mam zvacseny lavy vajecnik, ked som jej povedala ze mam menstruaciu pravidelnu tak povedala, ze to nic neznamena ze je zvacseny...ale mne sa to nezda nikdy predtym mi ziadny iny gynekolog nepovedal o tom ze mam jeden vajecnik vacsi, zacinam sa bat :( prosim vas nema niekto podobnu skusenost...zvacseny vajecnik a pravidelnu mestruaciu...

jajo11

Ja mám pravý vaječník odobratý a ten lavý je aj v dosledku toho zväčšený. ale doktor mi tiež povedal že aj napriek tomu sa mu to nezdá a že je aj tak väčší ako by aj tak mal byť. tiež ma prestrašil, lebo sa snažime o babo a vraj aj operacia by preto mohla byť. ale to dám až ako poslednú možnosť. nepoznáte nejaké bylinkové zázraky, aby sa ten vaječník tak nejak dal do normálu?

jankaaaa :)

vajecnik moze byt zväcseny aj v pripade ak sa chysta uvolnit dozrete vajicko prave z toho vajecnika...ja to mam tak bezne...

Janusha

Ahojte, dnes som bola na prevetivku a tie mi doktorka povedala ze mam zvacseny vajecnik, mam prist na kontrolu po menstruacii a akurat mi zobrala krv.Mama mi vsak povedala ze na zaciatku tehotenstva zvykne byt zvacseny co sa mi velami nezda.....nevie niekto o tom nieco?Moja mama by velmi chcela vnuca tak to mozno aj preto povedala.....Zacinam mat z toho taky divny pocit, neviem preco.....nemam ani som nemala ziadne bolesti, menstruaciu mam pravidlenu kedze beriem antikoncepciu.....neviem co si o tom mysliet.....doktorka mi nic nepovedala, preco by to tak mohlo byt alebo co moze byt pricinou...

ellyy

ja mam tiez zvacseny, ale pravy vajecnik a dala mi na to prasky a pokial viem tak to s tym nema nic spolocne ci mas alebo nemas pravidelnu menstruaciu...ja mam nepravidelnu, ale to je tym, ze to som mala vzdy a teraz mi robila testy na hormony a sestra mala tiez zvacseny vajecnik a ona ani o tom nevedela, lebo nemala ziadne problemy len sla na preventivku heh prvy krat:-D a menstruaciu ma pravidelnu:-)) takze s tym to na 100% nesuvisi takze nestresuj:-) a to ze ti to nikto predtym nepovedal tak vtedy bolo asi vsetko v poriadku a teraz ked ho mas zvacseny tak moze ist o nejaky zapal cize ti musel predpisat nejake lieky na to ako nam so sestrou, a ja som mala bolesti pred tym lebo ja som sla za doktorkou sla s tym ze ma boli pravy vajecnik a tak mi povedala ze ho mam zvacseny a ze to moze byt aj chronicke..a predpisala mi prasky to je asi vsetko co ti viem k tomu povedat lebo nepises ci ti nieco predpisal alebo ti to len povedal...

tip

Nemas nahodou cystu na vajecniku, alebo ho nemas po zapale, lebo stretla som sa uz s tym, ze po zapale napr. moze byt zvacseny.