UMELINY ALEBO "obycajne"PRIRODZENE

Príspevok v téme: UMELINY ALEBO "obycajne"PRIRODZENE
luciannaa

v poslednom case case su zeny a divecata coraz viac umelejsie-a to aj tie ktore nemusia mat plastiky-umele nechty,solarko,napojene vlasy,umele mihalnice,peroxidova blond....

su mozno velmi pekne ale je to strasne neprirodzene...

mam otazku na muzov ci sa vam pacia tieto sice prudko sexi zeny-ale na druhej strane vyumelkovane alebo radsej davate prednost prirodzenej krase,prirodzenym zenam aj ked su mozno nedokonalejsie a nevyraznejsie

Dakujem

niekto

no neviem mne je uplne jedno ake velke ma baba peri a ked si to niektora da zvacsit vyzera skor skaredo

a mne osobne skro vadia velke prsia ;-)

n..

ahojte môj názor je taký že prirodzenosť je krásna .. a ak sa k tej prirodzenosti pomôže tak je ešte krajšia... Môj názor je že ak je dievča/žena prirodzená a tú svoju prirodzenosť zdokonalí ... čiže sa pekne namaluje neprežene.. a aj sa stará o seba pekne vlasy nechty oblečenie.. jednoducho prijemná baba tak takú by chlap chcel stále mať.. a aj by sa za nou otočil.. ale keď to baba prežene keď sa tak machluje kilo make up.. a ani to nevie poriadne na seba dať tak to je skôr škarede... ale každý chlap sníva že by pretoto raz taký sex bombu.. s veľkým poprsím zväčšenými perami chudučkou opalenou blondinkou.. ale ak by mal s takou chodiť mať vztah tak by s nou nevydržal.. takže takt:)

severanka

áo, ale je to dosť nechutné, ak ide chlap so svojou suepr prirodzenou partnerkou a v hlave sa peleší s prudko sexi umelou blondínou s minimálne trojkami prsiami...

všetci chcú prirodzené ale na diskotékach alebo kdekoľvek na akciach ani jeden neopaluje prirodzenú...

alzbee

Moj babsky pohlad nato je asi taky, ze na vztah chalani chcu tie obycajne prirodzene holky, ale pri prvej prilezitosti iba si zasexovat s takou "prudko sexi" babou by nevahali ani minutu...ale samozrejme, nie vsetci chlapi su taki, ale vacsina podla mna ano. Aj ked budu tvrdit priatelke, ze fuuuj, aka je henta umela...v hlave s nou uz sexuju ostosest:))

severanka

niekto: si ma pobavil, že make up nerobí taký veľký rozdiel.. raz ma namaľovala profesionalna vizážistka a priznám sa, že pri pohľade do zrkadla som nespoznala sama seba a pritom to vôbec nebolo prehnané... make upom sa dá dokázať strašne veľa... a najnovšie fičí práve taký make up, ktorý sa zád, že je prirodzený, že vlastne dotyčná ani neni namalovaná a pritom, ked si tú "stierku" zotrie tak sa musí zľaknúť sama seba :D

AdamKrt

Tak si musi ona vsimat. Mozno je tazsie na prvy pohlad zaujat, ale mozno na ten druhy, treti sa ukaze, ze je to skvely clovek.

Ked clovek vidi peknu zenu, moze sa za nim obzriet a hned mu moze vyfucat z hlavy. Ale ked niekoho zaujme nie preto, ako vyzera, ale pre to, aka je - to je ten pravy zaujem. Alebo si vazne hladat niekoho, komu zalezi len na vyzore a ked budete mat par vrasok, prejde na novsi model ?

Ak chce byt clovek stastnym, mal by hladat niekoho, kto ho berie taky, ako je. I s chybami. Nie robit sa lepsim, nez je. A byt s tym clovekom, pre neho sameho.

Je to ako s pocitacovou hrou. Ked som bol maly, myslel som si, ze staci len perfektna grafika a hra moze byt aj nejaka jednoducha. Nakoniec som zistil, ze na grafike az tak nezalezi, ale dolezita je hratelnost. Podobne ako v zivote. Krasa sa okuka, ale ked cloveka dokaze ten druhy chytit takpovediac za srdce, je to uplne o niecom inom...