Krasne vlasy - najlepsi prirodny sampon, aky poznate

Príspevok v téme: Krasne vlasy - najlepsi prirodny sampon, aky poznate
majuska125

Chcem mat konecne pekne vlasy,farbu mam peknu taku medenu s melirom,ale su strasne poskodene od farbenia,zehlenia,inac by boli ok:)dneska som si kupila aj masku doliva,ktora sa aplikuje raz tyzdenne:)a dala som si ju vcera a vlasy vyzeraju lepsie pomohla:)este daky ok sampon kupit,chcem vsetko na prirodnej baze bez chemikalii newiete niekto poradit?aj lacny pomerne,doliva som mala sampon ale moc daky rozdiel som neidela taky obycajny bolo ho malo aj bol dost drahy uwazujem urcite len o samponoch z lekarne ak wiete o nejakom dobrom do 150sk napiste:)

maruuusaara

Je dôležité používať prírodný šampón. Nech už je to akýkoľvek šampón, vždy je lepší ako šampón so silikónmi. Určite odporúčam vyskúšať www.tvojakozmetika.sk Píšu tam o najdôležitejších zložkách, ktoré by mal dobrý šampón obsahovať. Takže si určite vyberajte podľa toho.

Healthy818

ja si farbím vlasy už ani nepamätám od kedy...dlho sa držali celkom zdravé, no asi pred 2 rokmi sa začali strašne lámať, tak som to riešila všeliakými maskami z drogérii, ale nič nepomohlo tak dlhodobejšie. skúsila som teda prejsť na prírodnú kozmetiku a www.pevoniaeshop.cz sa mi celkom overil, ja som si odtiaľ objednávala už 2x a vláskam sa polepšilo konečne.

Tánička52

Ja som tiež pred nedávnom začala hľadať nejaký prírodný šampón na čisto prírodnej báze a na trhu ich nie je až tak veľa naozaj čisto prírodných. Mala som strašne rýchlo mastné vlasy a bolo to čoraz horšie a mala som občas problém aj so svrbením pokožky na hlave. Skúsila som asi 4-5 prírodných šampónov a zostala som pri jednom šampóne, ktorý obsahuje mandľový olej, med a výťažky z pomarančového kvetu. Teraz si umývam vlasy zväčša každý 3 deň a aj svrbenie ustúpilo. Zatiaľ som veľmi spokojná a majú aj celkom dobré prírodné balzamíky :) Šampón si objednávam tu: -odkaz odstránený-

barboracka

Velmi pestry vyber samponov najdete na tejto super stranke, ja som skusala zatial konopny aj nimbovy,spolu s kondicionermi, kvoli ekzemom, su velmi ucinne aj na lupiny, mozem len odporucat, su to cisto prirodne veci, bez chemie:
-odkaz odstránený-

bio_martinka

Áno, máte pravdu zohnať dnes dobrý šampón je problém. Najlepsie prírodné šampóny sú tie z obsahom čistých esenciálnych olejov. napr. Vlasový šampón Rozmarín a mäta od Bodhi HERBAL SPA najdete na www.bodhispa.sk, obsahuje nielen jeden ale hned dva delikátne esencialne oleje rozmarín a mätu a navyše obsahuje aj výživný extrakt z ginko biloba, ktorý obsahuje provitamín B5 i vitamín E v prirodzenej podobe. Vrelo odporúčam Bodhi, majú viacero dobrých výrobkov skúste pozrieť www.bodhispa.sk

masasko

aj ten žltok použivam, ked nezabudam :). ale tak od polovice vlasov, mam take suchsie konce, ale pri korienkoch sa mi rychlejsie mastia.