Poradte mi prosim. Jedina poloha, ktora mi vyhovuje je klasicky misionar. Neviem cim to je, ale ked som hore, alebo odzadu alebo inak, dostavam do bodbruska hrozne krce a musime prestat. Neviem ci sa do mna dostava vela vzduchu, alebo co to je? Rozmyslala som ci nie vetry, ale nemam potrebu nieco zo seba vypustit, tak neviem...Mne je to sice v misionarovi pohodlne, ale bavilo by ma to aj inak a to nehovorim o priatelovi, lenze ono to akosi nejde...
Prečo ma niektore polohy bolia?
adam krt:co ty mas s tou lubrikaciou???neda sa na vsetko ordinovat lubrikant:D
je to o tlaku, na ake miesto penis tlaci,nie o tom ze je to tam suche.ja som mokra dost a mam bolesti, a nepomohol by mi ani kybel lubrikantu.
cicuska:ak mas bolesti palive po sexe, v tovojom pripade by tu mohol byt ten problem ze nie si dostatocne vlhka..hm???
cicuška:
tak na zaciatok - lepsie, viac lubrikuj...
Ahojky! Aj ja mám tento istý problém. 23. júna som objednaná ku gynekológovi, a je mi trápne sa na to opýtať. Myslím že po zdravotnej stránke som v poriadku. Ale pri milovaní Mi je tiež najpríjemnejšia misionárska poloha. Pri milovaní zo zadu, alebo ked mám príliš nohy hore je to bolestivé. Je mi to ľúto, bo tieto polohy ma bavia a nemôžem si ich vychutnať.
A ešte sa chcem spýtať. :
Stáva sa niekomu aj to, že po častom milovaní, mám pocit ako keby som mala zápal močového mechúra a je to nepríjemné.. Neviem čo robiť. poraďte please
helouuuuuuuu:
to, ze je tam trochu lubrikacie este neznamena, ze keby jej tam bolo podstatne viac, nebude to ine...
Damina, naraza ti na krcok maternice. Aspon ja si to myslim! Pocitujem to iste co ty a vyhovuje mi zvacsa iba klasicky misionar. Tiez je to moj prvy partner a zatial na tom staci. Vlastne on sa mi nikdy nestazoval. Vies, ked si precitam, kolko bab ma vsakovach problemov, tak nech su chalani radi, ze si mozu zapichat. No je to tak. Co uz.
bez urazky AdamKrt..:D..ale ked povedala ze problem so suchostou nema,tak ho asi nema.
damina-myslim ze viem o com hovoris,tieto bolesti mavam aj ja.hlavne vtedy ked je vniknutie uplne hlboke.a niekedy to ani nezavisi od hlbky...proste tie krce mam.nie je to vzdy,ale aj tak je to neprijemne.raz som si to odsledovala,a mala som ich vzdy vtedy ked som isla predtym na malu potrebu, a ja neviem ci sa mi nejak stiahol mechur,ale mala som v podbrusku krce...mozno je to nahoda,a stava sa to len sem tam,ani neviem ci by som to nejak mala riesit s gynekologom..mozno ak to bude akutne casto tak sa spytam...
Tak nech priatel nepriraza na doraz. Pripadne nerobte polohy, ktore su take, kde je hlboke vniknutie. Nastudujte si napr. www.polohy.cz a je tam pisane, keby je ake vniknutie a co sa stimuluje.
Nech tvrdo nepriraza. A lubrikant vyskusat mozes /pozr, iba na baze vody - glycerinu/. Nie olejove. Tie trhaju kondomy.
Ak je priatel viac obdareny, tak Ta to boliet trochu moze a Tebe jednoducho ta vlhkost, co produkujes, nestaci... Skus extra lubrikant co dostat kupit bezne v hypermarketoch, alebo v lekarnach a sama uvidis, ci je to s nim lepsie.
Je to zakladna fyzika - cim je nieco tesnejsie, tym je pohyb v tom tazsi a treba to lepsie mazat...
Tak priatel je slusne obdareny, ale rozmery neviem a je moj prvy, tak neviem porovnat. Lubrikant sme neskusali, lebo nemam pocit, ze by sme ho potrebovali. Problem so "suchom" az tak nemam. Neviem. Su to skor take krce ako priama bolest.
A nebude pricina inde ? Napr. mensia posva, alebo naopak, priatel je az prilis obdareny ? Potom by pri polohe na konicka, ci zo zadu bol hlboky prienik a moze narazat az na koniec posvy a to by Ta mohlo boliet...
Inac, skusali ste lubrikant, bolieva to aj s nim ?