Obavy z pôrodu vo FN Nitre

Príspevok v téme: Obavy z pôrodu vo FN Nitre
mino 14

Ahojte mamičky, píšem sem, lebo sa chcem podeliť o skúsenosti a možno aj vyvrátiť zlú reputáciu pôrodníckeho oddelenia vo FN v Nitre. My už to máme s manželkou úspešne za sebou. Ale k veci. Ako každá mamička , tak aj manželka dostala strach z pôrodu. Presedela pred počítačom hodiny a hľadala odkazy v rôznych fórach, kde sa spomínala Nitrianska pôrodnica v nie moc dobrom svetle. Hlavne sa jednalo o prístup pôrodných asistentiek počas pôrodu a aj službukonajúcich doktorov. Podľa mňa je to celé inak. Na starosti nás mal od začiatku pán Dr. Kellner, ktorý manželku kontroloval každú chvíľu, veľa s ňou komunikoval a všetko sa jej snažil vysvetliť , aby nemala obavy. Takisto aj sestrička bola nesmierne milá a jej prístup bol profesionálny počas celej doby.Vedela sa prihovoriť milým slovom a jej ochota bola ukážková. S manželkou som bol počas celého pôrodu až po odvoz na oddelenie šestonedelia. Dr. Kellner navštívil manželku aj na oddelení a to niekoľkokrát. Týmto mu chcem poďakovať za jeho prístup a podporiť aj prítomnosť oteckov pri pôrode, kde sú veľmi potrebný zo psychického hľadiska mamičky.
Majte sa pekne, ak budete mať nejaké otázky, kľudne sa ozvite.

evcca

ja som tiez rodila v nitre, jedine plus davam lekarovi,ktoreho som mala pri porode. niektore sestricky a jeden lekar si pomylili povolanie.

marienocka

Ja som rodila v Nitre roku 2009. Nemam ziadne velke vyhrady. Myslim, ze netreba mat na zaciatku velke oci, brat niektore veci s nadhladom a mat so sebou okrem ineho odporucaneho aj trosku humoru (aj ked pri porode asi nie je vzdy do smiechu.
Sestricka na prijme bola mila, takisto porodnik bol naozaj vyborny (dakujem p.dr. Kellner), zaujimal sa o mna o moj zdravotny stav i po porode, prisiel za mnou aj na oddelenie, aby ma vysetril. Sestricky boli niektore mile, ine menej. Akurat stav sprch a WC nebol dobry, ale teraz po prekonstrukcii je to uz asi lepsie. Do tejto nemocnice idem rodit znova :-) coskoro. Ale doma je predsa len najlepsie, tak aby to uz bolo :-).

gen

Ja som v Nitre nerodila,ani by som v ziadnom pripade nechcela.Mam dost zle skusenosti po nevydarenych gynekol.operaciach.Do Bratislavy som prisla bohuzial neskoro....