znížená imunita a výrazné kruhy pod očami

Príspevok v téme: znížená imunita a výrazné kruhy pod očami
charlie

moja dcéra má už dlhší čas výrazné kruhy pod očami. naša pani doktorka tomu nevenuje pozornosť. nepovažuje to za dôležité. údajne jej krvný obraz nezodpovedá tomu ako vyzerá. od leta dcéra prekonala zápaľ pľúc, zápal očných spojiviek, zápal stedného ucha a drobné= soplenie a kašeľ. je toho už trošku priveľa. ako mám postupovať a čo mám robiť, aby som ju dostala z tohto kolotoča chorôb . už som z toho hotová. poraďte prosím.

janík

kruhy pod očami, ako aj mno zápalov hovorí o veľmi slabých oblíčka-preliečiť ich,znamená posilniť takzv.jínovú zložku a organizmus sa dostane do normy-akupunktúra

matka

na tvojom mieste by som išla za nejakým špecialistom a nenechala som to tak, ja to mám s mojim synom podobne. Jeho doktorka vždy tvrdila že je ok, ale ja som videla niečo iné. Išli sme špecialistom a zistil že má oslabený imunitný sistém lebo nebol dostatočne liečený,a detska ani krvný obraz nedala urobiť dôkladný. Podaktorý doktory to flakjú a seru na pacientov. HLADAJ ŠPECIALISTU a nech urobí poriadne vyšetrenie

nena

Ahoj. Myslím si, že tú krv by si mala dať vyšetriť ešte raz a ak doktorka na to stále nič, treba ísť k druhému doktorovi. Ak jej nenasadia dobrú liečbu a bude bývať stále chorá, treba požiadať o liečenie. Ja som ako malá absolvovala zopár liečení a nemôžem sa sťažovať. Po liečení som nebola chorá tak najmenej 1 rok. To by malo určite pomôcť.

anka21

ahoj, urcite ma dobry krvny obraz???nema znizeny pocet leukocytov???lebo ja mam a mam tak isto som casto chora, mam kruhy pod ocami a som unavena...skus s nou zajst na hematologiu nech jej spravia kompletne vysetrenie krvi..