Boli ste niekto na tejto klinike? Ak áno, ako ste spokojný s doktormi, starostlivosťou, výsledkom operácie...?
Plasticka chirurgia Ružinov
Loli toto ti fakt povedala? Dobra krava, šak takto sa nemôže chovať. A je to tvoja vec na čo si tam išla. Asi ti zavidela, že maš nato peniaze a pre ňu asi od prírody ceckatu sa to zdalo ako somarina a zbytočne vyhodene peniaze. Bola si na detskom oddeleni, alebo na dospelackom?
Ja som tam bola tiež na opke a som spokojna s pristupom operatora, so starostlivostou 50:50- zalezi , aka sestricka ma smenu, pretože den po opke som odpadla a ta krava mi tak zacala nadavat ako nikdy nikto, pretože som jej vravela, ze nezvladnem sa ist najest , ze som sama a povedala mi, ze ked si viem dat doslova cecky operovat, tak viem aj chodit. toto jedine som mala problem, inak som bola spokojna.
A vysledok operacie- nadocakavanie
No musim suhlasit s Lenkou, pokial ide o peniaze, tak su velmi mili vsetci, tak ak sa chystas, hlavne si vyber dobreho doktora.Prajem vela štastia
Sú tam lekárí veľmi milý ale aj arogantný. Ale ak ide o peniaze tak je každý milý.
Ja som si operáciu hradila celu sama, takže aj doktor sa tak choval, ale ak by mi operovali niečo čo by šlo cez poisťovňu, tak neviem ...