Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plasticka chirurgia Ružinov

loli

mas narok na reoperaciu a Ty si si to hradila sama? a kedy si bola operovana? ja Ta chapem, ano niekto len na tie peniaze pozera ale robota stoji za....

Janka.

Vieš ako ma to štve? Šetrila som na operáciu peniaze, aby som mohla chodiť po ulici bez komplexov a teraz mam ešte väčšie. Niektorý tú prácu berú ako dobrý zárobok a vôbec ich nezaujíma naša spokojnosť, podľa nich je vždy všetko dobre aj keď to tak nie je, nema to tak byť a dalo sa to spraviť aj lepšie, lenže prečo by si niekto priznaval chybu, keď stači byť potom arogantný a tým da najavo, že nema zaujem o reoperáciu.

loli

Janka. no tak to mi je luto, ja tam poznam len samých odborníkov, jedine jedneho, co by som povedala, že by mohol pokazit...

Janka.

Ja som sa tam dostala do rúk chirurgovi, ktorého vôbec nezaujímalo ako vyzerá výsledok operácie, či je to dobre... ale iba peniaze.
A to mam za to, že som tam šla neinformovaná a šla som k tomu, čo mi sestrička poslala, bolo mi to vtedy jedno, kto ma bude operovať, myslela som, že sú tam všetci dobrý odborníci, ale mýlila som sa. Aj by som sem spomenula jeho meno, ale je zbytočne ho tu ohovárať a mne to už aj tak nepomôže. Verím že spravil viacej vydarených operácii ako nevydarených a nechcem mu tu robiť zle meno, pretože ma ešte dosť rokov svojej prace pred sebou. Ja som mala smolu, asi nemal svoj deň.

kika.

Je ich tam dosť, ak si daš stranku tejto kliniky, tak tam sú všetky mena. Toho Pa... som videla iba v televizii. Pôsobil milo.

loli

ten V.M je celkom dobrý a ešte je tam jeden dobrý len neviem ako sa vola krsným ale druhe je Pa..., vies koho mam na mysli?
Fedeles tam ma aj syna a je tam ešte Š...taký špinavý blondaaak:-)

kika.

:-) Lebo nižšie si písala, že prednosta ťa operoval a to je Fedelaš. Potom je tam primar V.M. a potom ostatný. Ja už to mam take preštudované všetko, že mi z toho hrabe.