chcela by som si objednat parfum cez internet z tejto stranky.Mate niekto skusenost ci posielaju original parfumy?
parfumeria Azet-mate skusenosti?
Tak s azet neporadím, tiež kupujem na notino a menit nebudem, kedže som spokojná
Objednávam iba z Notino, takže jediné čo možem doporučiť a mám overené je práve to notino :)
Tiež by som asi volila radšej nejakú overenú internetovú parfumériu, ako tu odporúčajú (Notino a pod.)
suhlasim s leachan, tiež odtial objednávam a servis naozaj bekonkurenčný, potrebovala som na sobotu večer pre kamarátku darček objednala som v piatok a dodali mi to bezproblemov
ahojte ja mam zatial najlepšie skúsenosti s notino, už som objednávala viac krát, vždy mi všetko príde na mail, a mám to doma do dvoch dní... raz sa stalo že som si objednala zlý parfém, hned somnou komunikovali online z ich stránky a všetko sa vyriešilo bezproblémov. Vidieť že sa riadia tým že ich zákazník je na prvom mieste :)
ste mimo?!
Objednavam vyhradne cez Parfems.sk maju neuveritelne ceny akurat som objednala DG Light Blue 100ml za 49€ konkurenica ju ma najlacnejsiu za 54!!!!! Dost velky rozdiel. navyse cely servis okolo dodavky je SKVELY. Uz mi poslali aj do zahranicia, ako darcek pre sestru.
papaja a poznas nejaku stranku? lebo ja som ich presla x a bud mali postovne zdarma, ale na Slovensko neposielali..alebo na uniquebeuty alebo take cosi bola strana a tam mali vsetky parfemy stale vypredane :((((
viac sa vam oplati nakupovat cez zahranicne e shopy,su aj take,co maju postovne zadarmo
ja si objednavam z parfems.sk, uz viackrat som si objednala a vzdy bolo vsetko ok, parfemy boli original, po 3-4 dnoch mi prisli dobierkou na postu