co robit ked mam kratku uzdicku,chcel by som si ju dat prestrihnut,ale priatelka o tom nechce ani pocut,že si to mam nechat tak,žeto tam patri.nevydržim dlho navyse ma to reze ked sa snazim uplne stiahnut.pls poradte
co robit ked
tento isty problem mam opakovane treti krat, vzdy po sexe pred mrchou, aj teraz tu seim a som jak balon a boli ma vsetko
poved jej ze ked si ju das prerezat tak budes vikonnejsi
cukricek, tak takyto problem mam aj ja, tiez mam po sexe strasne krce v bruchu a nie je to tym, ze by som nedosiahla vrchol, mate este niekto taky problem?
a ten zakrok sa robi na plastickej chirurgii alebo normalnej alebo kde?
Jedine Urolog ti moze pomoct!
urcite si to chod dat spravit:P jedine co je blbe po tej operacii tak minimalne mesiac nebudes moct spat s priatelkou:P...
diky moc za nazory.a to rezanie nie je až take hrozne,ale nie je to velmi prijemne.
cukríček noo mozno to je tym ze si moc vzrusena a pri sexe u teba nedoslo az k vrcholu,cize si sa nespravila
ale nehovorim ze je to prave kvoli tomuto
ludia poradte mi čo mám robiť ked ma pravidelne po sexe bolí brucho, ono to vlastne ani nie je bolest ale krče a mám totálne nafúknuté brucho.čím to može byť?mala by som obmedziť sex? to by som nerada :D