neviem sa spravit!-sex

Príspevok v téme: neviem sa spravit!-sex
vivien33

ja nwm ci ej to vo mne alebo co.. akoze toto je prvy chalan s ktorym spavam.. este ked sme nemali sex tak ma zvykol prstovat vylyzat ma ale ziadny orgazmus proste.. vravela som si ze pri sexe bude isto.. ale nic!! nechapem to.. ani sama sa neviem spravit...:( akoze zvykla som to predstierat dakedy.. ale ptm som s tym prestala a jeho ego to asi nezvlada alebo co... aaa. proste poradte mi.. skusala som uz aj sprchu a takto ale nic... pomoooooooooooc...:(

janekMY33

je mozne ze ho nebudes mat nikedy a mozno nikedy ta to nebude any vzrusovat takze dam ty dobru radu nezamilovavaj sa do chlapca kim si nebudes ista ze ta to na 100%vzrusuje?A vravim ty to preto ze muzi maju rady sex a ked ty nie tak ako to asik dopadne

nikilki

Sama sa aktivne robievam asi 2 roky.S chlapom spavam asi rok.(stale s jednym) a este som sa ani raz nespravila.Ale ono je to uzasne,ked to robi,tak vzrusujuce,vzdy mam pocit akoby som uz vzrusenejsia byt nemohla.Ale orgazmus nikde.Teda,ja neviem ako babsky orgazmus vyzera.Ani ako sa to citi...A hladam na nete pomoc bo by som to uz rada zazila

niektoakoja

Väčšina žien nemá schopnosť dosahovať orgazmus vrodenú, ale získava ju postupne. Maximum orgazmov dosahuje často až po tridsiatke. Väčšina žien dosahuje orgazmus dráždením klitorisu. Jednou cestou je naučiť sa to pri masturbácii, hľadať citlivé miesta a spôsoby stimulácie. Druhou cestou je učiť sa to pri milovaní s partnerom. Ženy to majú pri dosahovaní orgazmu zložitejšie, ako muži. Psychická zložka je u nich dôležitejšia. Nepríjemné skúsenosti, ako napríklad znásilnenie, vplývajú na psychiku ženy negatívne. Ale pri vzájomnom porozumení a trpezlivosti sa aj tieto problémy dajú prekonať.

rinta

Simca, a preco nie?
Ja by som to napriklad povedala. Co mam byt neuprimna? A naco sa ma snazit, ked to so mnou nic nerobi?! Usetri si namahu sebe, aj mne ze tam lezim a nic sa nedeje :-P.
Inac Crazy, ani so mnou to nic moc nerobi. Skus jej tam pridat prsty a liz je klikat.
Terajsi ma nevie urobit v orale, neviem, co robi zle, ale nie je to ono, praveze je to take, ze mu radsej zdvihnem hlavu a poviem, nech pouzije prsty :D.
Byvaly to vedelu uzasne...akoze 5 min a hotovo :D

simca:

crazy a to ti povedala, že nie som vzrušená. Lebo aj keby som nebola, tak to nepoviem. a ty by si to nespoznal. teraz nemyslím orgazmus

Crazy

Ahojte mam problem u priatelky.Nedokazem ju vzrusit jazykom aj keby som tam bol hodinu.Predtym moje predchadzajuce priatelky som spravil jazykom po par minutach.A tato ma problem colen sa vzrusit pritom.Nerozumiem tomu bol som s toho dost soknuty.Vravela ze mala iba jeden orgazmus za dobu dlhych 9 mesiacov z predchadzajuceho vztahu.Poradte mi lebo som s toho jelen.Dakujem

Drago1971

Kazda zena by mala byt schopna dosiahnut orgazmus svojpomocne. Vaginalne alebo Klitorisne. Ak to tak nie je , tak je bud "Frigidna" alebo ma nejaky psychický problem. V najlepsom pripade nepozna svoje vlastnne telo. Velmi dolezitym faktorom tu zohrava uplne uvolnenie a urcita predstavivost. Mnohe zeny su schopne dosahnut vyvrcholenie iba drazdenim Klitorisu. V prvom rade musis vediet ktory bod an tele ta najviac vzrusuje. Spomenula si, ze ti to robi dobre ale nemozes dosiahnut orgazmus. Najdi teda to spravne miesto uplne sa uvolni a drazdi sa tam az pokial nedosiahnes orgazmus. Vhodnou pomockov moze byt dvojity vibrator, alebo dildo. Netreba zabudnut ani na lubrikacny krem.
Co sa tyka sexualneho styku s partnerom tak by sa mal mozno zmienit, ze prilisne sustredenie sa na to ze chces dosiahnut orgazmus moze viest k opacnemu efektu. Miesto hoho by sa partnery mali naplno vyzivat zo sexualneho kontaktu a nemysliet na neuspech. Pretoze to je uz dopredu prehrata vojna.
Mozno este posledna rada by bola kupit si knihu "The Multi-Orgasmic Woman" ako dosiahnut niekolkonasobne vyvrcholenie. Zakupit si ju mozno na (www.amazon.com) alebo "I Love Female Orgasm"
Good Luck ! (by Drago)

loli4444

ahoj mam problem ...spala som z chlapom co mal na zaludi take male cervene vyrazky.no a bojim sa ze som sa nakazila niecim on mi povedal ze sa nemusim bat ze to nieje ziadna pohlavnya choroba vraj sa to da odstranit lejzrom (vypalit )no ja sa bojim ze som sa niecim nakazila pomoc