schudla som (na vahe aj v cm) - nie sice velmi ale aj 2 kila spravia svoje
ale ako je mozne ze sa vidim este tucnejsia nez predtym? z akeho uhla sa na seba pozriet?
schudla som, ale?
Sahar-ja som schudla 7 kíl a vydím sa neskutočne tučnejšia ako vtedy!:(((
Chcem sa vas opytat na radu. Zacala som cvicit: rano orbitrek 20 minut, vecer beh polhodku. Namiesto schudnutia 5 kil ktore potrebujem som pribrala 3. Nerozumiem tomu, ved orbitrek aj beh su predsa dynamicke a nie posilovacie cvicenia.. Co sa tyka jedla vylucila som podla moznosti sladkosti, ale nejaku brutalnu dietu som zase nedrzala. Poradte. Vdaka.
ja som schudla už 54 kíl a aj ja sa cítim ako buchta ešte stále,takže baby :
do bojáááá :)
skuste radšej toto :
-odkaz odstránený-
praveze nie som velmi silna a vidno na mne kazde kilo (ci ked sa naberie alebo zhodi)
vsetci si vsimli ze som schudla len ja na seba pozeram jak na debilka:(
Sarah1, asi preto sa ti to nezda, lebo dve kila na sebe temer nemas sancu zbadat!! Co je logicke... pocitis to mozno tak na svojom obleceni, ale volnym okom?? Neviem, ci si silna, alebo stihla, ale ked si silnejsie a este cosi zhodis, to zistis az casom.
aj ja sa stale citim taka tučná a to som schudla 30 kg ale pohlad v zrkadle je čím dalej tím horší,fuj je mi zo seba na zvracanie
vsak myslis ze ja sa tak nevidim??? asi mame zle zrkadlaaaaa
ale je rozdiel sa stale vidiet tucna a vidiet sa tucnejsia nez predtym, ved to je chore :(