vhodná čiapočka

dd

tinka, presne tak..nech sa ostatni kukaju, kolko chcu..radsej dat dietatku v takom pocasi ciapocku aj na uska, hoc nech aj vyzerame ako z marsu, ako mat potom nahodou nejake problemy..

tinka228

Ďakujem za názory. No priznám sa, my sme boli v pirátke. Keď dám malému čiapočku na ušká, tak na nás ostatní kukajú ako keby bol v baranici. Naši vrstovníci chodia bez čiapočiek. Ale tiež sa mi zdá, že takéto malé dieťa by predsa len malo mať čiapočku na ušká.Dnes sme ju mali aj my von. A nech sa ostatní pozerajú koľko chcú :-)).

lenuliatko

tiez sa priklanam k tensej ciapocke na uska.ja mam pol rocnu dcerku a ked jej dam piratku maju aj na uskach.alebo jej davam aj taku satku tiez ide cez uska.

dd

tinka, videla som uz vselico..aj male, cca rocne deti v takom pocasi a nemali ani ciapocku, videla som aj deti so siltovkami, piratkami, klobucikmi, atd..ja osobne, ked je take pocasie, ze dost fuka vietor, dam radsej dcerke tensiu ciapocku, ktoru ma aj na uskach..bude mat o par dni 2rocky a tiez nebyvame casto chori, v podstate sme este tak nejak viac chori neboli..