Malá má 4 roky a v noci sa jej nedá dobre dýchať. Stále má záchvaty kašľa a nedá sa jej spať. Boli sme aj na alergológii, zistili jej alergiu na mačku a plesne a mala vysoku reakciu na hystamín, čo doktorka odôvodnila, že má v tele alergiu aj inú, no zatiaľ sa neprejavila na čo. Teraz nám dali lieky na astmu flixotide a dýchame ho cez optichamber a okrem toho máme aj raz denne xyzal. No záchvaty nám neprechádzajú. malá je už maximálne vyčerpaná a lekári len pridávajú sirupy na ukludnenie, no bez účinku. Má niekto takýto podobný problém? A ako ho vyriešil?
Problémy s dýchaním
Prism Vas preco trapite to dieta?Lekati by najradsek vysekali vsetky brezy, topole..na travu by naliali TRAVEX, ale tym nevyriesia problem. Naco by ho aj riesili, z coho by zila farmacia? Ved maju dostatocne mnozstvo liekov, ktore treba predsa a na vsetko, dokonca aj vitaminy. Travia nas pomaly, ved nas aspon do 60-siatky potrebuju. A potom je to od kusa, sme stari. Urobili z nas narkomanov, bez liekov nevieme existovat. Toto je hroza, tohoto sa ja desim. Imunitny system dietata sa tvori az do cca 15 roku a co snim urobi chcemia? Zamyslite sa nad tym mladi ludia s malymi detmi. Hladajte alternativnu cestu. Ak budete mat zaujem napiste, poslem Vam svoj email a pomocou odbornikov sa pokusim pomoct.
TURCASNOVA
moja dcera mala zachvaty kasla...taky suchy kasel...bola na alergologii,robili jej testy na chlad...a potvrdili sa...
ja som vnoci pustala PRACKU VZDUCHU...NIE LEN KOLI VLHKEMU VZDUCHU,ALE AJ ABY SA VZDUCH V IZBE VYCISTIL,TO JEJ DOST POMAHALO...
tak jej aj pomahal sirup na kasel FENORIN...
brala aj nejake antihistamin.ale nepamatam ako sa volali/
na odhlienenie je dobry caj zo SKOROCELU KOPIJOVITEHO daj si do googla ZDRAVIE Z BOZEJ LEKARNE...tam je vela dobrych rad...
tazke dychanie sposobuje aj ked je pritomny HELIKOBAKTER...
a na potraviny jej robili testy?
LEPOK,LAKTOZA A KAZEIN...
JE TO VELMI KOMPLIKOVANE....ale pisem uz aj z vlastnej skusenosti,lebo mne sa zle tiez niekedy dychalo...po prelieceni na HELIKOBAKTERA sa mi dychanie velmi zlepsilo a prisli mi aj na alergiu ml.bielk.kazein...vsetko mliecne som vylucila...skus ist aj na gastro,aby jej zistili tieto veci...
helikobakter sa da zistit aj DYCHOVOU SKUSKOU/aby ju netrapili nejakou hadickou/
na gastre by mali urobit aj tieto testy na lepok,laktozu,kazein...