Trombofília

Príspevok v téme: Trombofília
Hellohello

Ahojte. Chcem sa dozvedieť viac o tomto dedičnom "ochorení", keďže na internete som toho veľa nenašla. Môj otec bol na testoch, jeho obaja rodičia to majú. On je na to tiež pozitívny, čiže ja budem musieť ísť tiež na testy. Viete mi niekto povedať, ako to potom bude s antikoncepciou? Počula som, že ju budem musieť vynechať 6 týždňov pred testami. Bojím sa, že sa mi to rozhádže. Ako sa toto "ochorenie" prejavuje?

Riannka

Ahojte, chcela by som sa opytat, ci ma niekto z Vas skusenost s trombofiliou pocas tehotenstva. prisla som o 2 babatka a teraz som v 5.tyzdni tehotenstva. picham si Clexane a moj gynekolog mi nasadil aj Duphaston. mam strach, ci vsetko dobre dopadne.

karioll2

super,som velmi rad,ze si tak dobre dopadla,uprimne sa tesim s tebou,aspon jedna pozitivna sprava v poslednom case

Patricia72

Karioll.....tak teda som už po operácií a dnes som prišla domov ,dopadlo všetko ok dufam , ešte raz velmi pekne dakujem za rady.

Patricia72

Aj tak si ma utešil už tým , že nemožem dostať trombozu ked užívam injekcie....takže DAKUJEM ...dám vedieť ako som dopadla..

Patricia72

Dakujem aj tak velmi pekne za rady , mám na to ešte zajtrajší den aby som čo to zistila.Dufam že bude všetko ok....DAKUJEM

Patricia72

Tak teraz už načisto som z toho mimo , mne sa to tiež nezdalo ale teraz neviem či je to dávkovanie clexane správne pred operáciou.Akurát večer pred operáciou si mám vpichnuť nie celu dávku ale len polovicu , ale aj tak mám obavy aby ozaj nenastal nejaký problém a či tá polovičná dávka vie natolko obmädziť to krvácanie...

karioll2

ved preto to pisem,lebo je to divne.,ked beries clexane alebo warfarin,je to to iste(heparin)ta nemozu operovat,lebo by si mohla vykrvacat.ved aj obycajny anopyrin sa musi vysadit,ked ti idu trhat zuby.
mozno ti daju vitamin k,co je blokator warfarinu,naozaj neviem viac poradit,iba viem,ze ti budu musiet velmi casto robit hemokoagulacne vysetrenia