Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prosim poradte bojim sa že som v tom

Príspevok v téme: prosim poradte bojim sa že som v tom
moni122

prosim skusnte mi niekto napísať či môžem byť v tom ak: vždy keď mám dostať menštruácia, tak ma týžden predtým nenormálne bolia prsia takto to trvá skoro 2 roky odkedy som vysadila antikoncepciu. Vždy dostávam menzes tak skorej po 27 niekedy 26 ale aj 28 dni teraz prešlo síce len 29 a stále nič, len už tretí den mám také špinenie. Mávala som to aj predtým, vždy pred menzesom ale vždy to trvalo len 1 den a na druhý den som normálne dostala. Toto sa mi ešte nestalo a moc sa bojím s priatelom sme sa totiž počas mojich posledných dní milovávali aj viac krát za den bez ochrany len si dával pozor a vždy to udržal, nestala sa žiadna nehoda, no aj tak sa bojím. Čo si myslíte? Stretla sa už niektorá s podobnými príznakmi?

isabella

to uz by som asi na tvojom mieste asi tej mamke aj tie oeniaze z penazenky teda slohla, ked si ich vypytat nevies

zjuzjika

boze ty si neni normalna uz , tak ked tebotna nie si a vezmes ju, tka co? tak asi nic nie? co by asi tak..... ti to len cyklus moze rozhodit nic viac nic menej...

malicqaa

no nemam ziadne peniaze ked nieco potrebujem na seba mi to kupi chalan alebo mama...ale urcite nebudem od nej pytat 22 eur a sa ma spyta ze naco..a co ked tehotna nesom a zybtocne ju vezmem...

isabella

aj ja brigadujem len v lete, ale peniaze hned nikdy nerozsmieram, ale setrim... tento rok som este nerobila a penazi mam na ucte dost na potrebne veci, v tvojom pripade by som mala aj na tu tabletku a v najhorsom aj na ten potrat (myslim v tvojom pripade, nie v mojom)

zjuzjika

no aspon ze matiku trosku ovladas :DD
a kriza sice je ale neake vreckove dostavat musis nie? ved z coho zijes so vzduchu a lasky? a ako vravim, keby mi tkato horelo pod zadkom, tak by som tie penieze niekde zohnala...a ked ti na to chalan neda, a tehotna budes, tak pootm si moze buchat hlavu o stenu...a ty tiez

malicqaa

hej lenze som z vychodu je kriza a brigadu tazko zohnta..chodim este do skoly..brigadu mam na leto...asi tak...ano mam 19 ved som na strednej...nikto mi nepozicia ona nema teiz..stoji 650 sk..a ostava mi 26 hodin do jej uzitia

zjuzjika

ja myslim, e aj keby som peniaz enamala, tak by som od niekoho neak vydrankala, ci uz od kamaraky, rodicov alebo surodencov.... a sa iez cudujem ze v tvojom veku(ak teda mas tych 19) co pochybujem... y si neake peniaze mat mala...