budem robit skusky na vysku na socialnu pracu,bude tam test a pohovor,nvm coho sa bude tykat ten pohovor,ak by ste vedeli poradit co sa budu pytat a tak budem rad,respektive co im odpovedat.....
socialna praca
ahojte no ja som 58 tak snad by mohli aj mňa zobrať..by som bola rada :-)
aj ja som bola v TT:) uz su aj vysledky na nete, ako ste dopadli??ja som 43., tak hadam ma zoberuuu...
ahoj no ja som bola dnes..na trnavskej univerzite...a ty??
ewi tak aj ty ideš ešte len robiť prijímačky??
študovala som na strednej... odbor SOCIáLNO-VýCHOVNý PRACOVNíK.. :) podobne alebo až rovnaké ako SOCIáLNA PRáCA? možno, ibaže... oveľa viac omačečky sa budem biflovať.. na vysokej,... ak ma zoberú...
A prosím Vás.... neporovnajte SOCIáLNU PRáCU S MEDINOU... je to trosku trápne... si myslím...
ivka363 prax??? urady práce, CVČ, rozne zariadenia soc. služieb - domovy dochodcov, detske domovy... .no.. je toho dost, kde sa da praxovat...
a pohovor? sice ma este len caka... ale... asi bude test: kde treba vediet zaklady prava, sociologie, psychologie, atd..... a taktiez podla mna aby si mala sajnu aj o beznych tych "socialnych" slovach... ako resocializacne stredisko.... soc. pomoc, a prkotinky... na pohovore sa mozu pytat naozaj vselico......
mozno som pomohla, mozno nie ale... :)) co uz.... a KTO SA HLASIL NA VS SOCIALNA PRACA??
:-( nikto????
halooooo potrebujem to vedieť...please :-(