cccccccccccc: ked som s priatelkou... Ako inak :) Vzdy to vychadza tak neskoro do noci, koncime uz skor nad ranom.
Mimochodom, kto hovoril, ze je to nuda ??? Tie dlhe hodiny je to naopak, velmi zaujimave a kedze sa to vzdy snazime nejak ozvlastnovat, nikdy to neni stereotyp, vzdy sa vselico strieda a ani na minutu sa pri tom nenudime. Kvalita je samozrejmost, preto nas to oboch tak vie bavit :) Musime pouzivat pri milovani kupelnovu rohozku. Posledne pretiekol uterak, pod nim kupelnova rohozka a pod nou este hruby molitanovy vankusik a pri suseni na radiatore sa na dlazbe urobila riadna mlaka :) Myslis, ze si to priatelka neuziva ? ;-) Zhrniem to tak, ze radsej nez ten 10 minutovy mindblowing, to radsej niekolko hodinovy mindblowing :))))
Neviem, nejako som si na to zvykol, ze uz mi to pripada uplne samozrejme a normalne. Pol hodinka, ci hodinka neni nic, len take rychlovky. Nema to ten spravny smrnc, energiu.
Urcite si clovek na nieco take moze zvyknut, preto bola postavena aj tema, kedy je toho dost. Ci su ludia, co sa tiez dlho miluju a ako dlho...
Je to ako s bezcami. Jeden druh su sprinteri, co bezia rychlo na kratkej trati, dalsi su maratonci, co bezia dlho.
Avsak stale mam ten dojem, ze niektori ludia si pojem milovanie vysvetluju zle a predstavuju si dlhy a nudny styk. To predsa tak vobec nemusi byt, ked pri tom milovani zazivate kazdu chvilu uplne iny druh aktivity - od masazi, erotickeho kupela a dalsich aktivit, predohry, erotickych masazi a erotickych hier, zdravotnych masazi, oralu a variabilneho styku, dohry, maznania atd.
Ked niekomu vyhovuje kratky styk, ci milovanie, prosim. Niekto ma vacsiu potrebu a neznamena to, ze ked je toho vela, musi to byt len o kvantite. Prave naopak - sam si neviem predstavit kvalitu za 10 minut. Kvalita vzdy potrebuje cas.... :)