Uz niekolko rokov beriem antikoncpciu

Príspevok v téme: Uz niekolko rokov beriem antikoncpciu
marlouka

Uz niekolko rokov beriem antikoncpciu,posledny mesiac som zacala normalne brat novu,Diane 35,ockovala som sa,preto mi bolo odporucene dat si mesiac pauzu,mesiac presiel,cakam,ze dostanem mesnstruaciu,aby som mohla normalne pokracovat v brani tabletiek,no menstruacia neprichadza,uz je tomu asi 2,3 dni,co som ich mala dostat,tehotna by som nemala byt lebo sme sa zodpovedne chranili,som tehotna?alebo je to normalne,ze meskaju:?????kedy teraz mam zacat brat novy blister ked menstruaciu nedostavam??dakujem vsetkych za radu!:))

Mimi323

To je klasika pri vysadení HAK, a rátaj s tým, že ak ju vysadíš nadobro, tak ti nemusí menštruácia prísť aj pol roka.
Ja by som ti poradila, aby si nešla na vyvolávačku, lebo tá nič nerieši, na upraVENIE CYKLU je veľa prírodných vecí. Teraz nestresuj, menštruacia ti príde, len to bude trošku trvať, tehotná nie si.

marlouka

Myslim si,ze to asi nie je podstatne,mam 19 rokov,lenze kedy mam teraz zacat brat novy blister ked ho mam zacat brat v prvy den menstruacie ktora neprichadza??je to normalne,ze mi meska?

marlouka

ahoj nepísala si že kolko máš rokov !!ale ber dalej tie tabletky ako máš !ale dobre by bolo keby si navštívila svojho gynekologa!!