Upravuje alchemilkovy caj menštruáciu?

SOS

Alchemilkový čaj môžete piť v ktorejkoľvek fáze ciklu. Mal by sa piť jeden týždeň daného ciklu, jeden ráno a jeden večer :) :)

SOS

Ahojte baby chcem Vám trošku pomôcť tak dufam, že sa mi to podarí. Mám problémy s bolestivou a nepravidelnou menštruáciou. Gynekológ mi poradil (aby som nebrala hormonálne lieky vzhľadom na môj vek) aby som pila alchemilkový čaj. Kúpite ho v lekárni. cena sa pohybuje okolo 1.50 €, čaj nechutí moc dobre, ale je celkovo dobrý na ženské problémy :)

Nika221991

Dobrý deň, mám otázku môže sa alchemilkový čaj piť aj , ked nemám menštruáciu či sa musí len od poslednej menštruacie brať? Mám narušený menštruačný cyklus a liekov už mám pokrk tak preto skúšam toto. Dakujem vopred za odpoved

Janulka189

Mne osobne skôr vyhovuje kamilkový čaj...Má príjemnú vôňu aj chuť. Tento mesiac mi meškala menštruácia, pila som 2-3 šálky denne a menštruácia sa dostavila.Pôsobí priaznivo aj na bolesti brucha a akné.

monika8971

dobri den chcela som sa spytat ci ten caj aj pomaha lebo po porode mam nepravidelni ciklus tak ze mesiac mam a dva mesiace zas nic uz som viskusala vsetko po tabletkach som pribrala tak som ich visadila a chcela som viskusat tento caj

Lusíí

Ahoj, chcela som sa opýtať či ten čaj je dobrý aj ked mám len 15 rokov. Lebo momentálne mi menštruácia mešká 4 dni a hoc viem, že niekedy je to normálne ja ju mám zvyčajne presne. Ešte som sa chcela opýtať, či to môže byť spôsobené stresom. Ak áno, čo robiť? dakujem za dopoved.

alchemilkaxx

Ahoj, velmi pomaha .. ak mas nepravidelnu menstruaciu (dlhe nepredvidatelne cykly), treba ho pit cca. po 14-20. dni od zaciatku poslednej menstruacie, dve salky denne. Toto na baleni caju nepisu, nasla som to len v starsich bylinkovych knizkach a osvedcilo sa. Po case sa dokonca cyklus takto upravi a bude fungovat aj bez alchemilky. Chut je fakt dost horka, ale vysledok stoji za to.

ellyy

ano je to pravda:-) a ked si kupis alchemilkovy caj tak tam je napisane ze ako casto by si ho mala pit:-))) alebo skus este gynex dostat to v lekarni ale stoji to 25 eur

martinka123

pomohol aj mne ... mala som cystu na vajecniku ... zmiernuje bolesti, pocas menstruacie taktiez. V pripade potreby - 3x denne. Chut - neviem, ci ti bude chutit, mne bylinkove chutia a moc :D takze sila zvyku a ked ti to ma pomoct ... tak neni o com. inak kukni este :
www.zdravie.efekt.sk