viete mi niekto povedať či tento uvedený alchemilkový čaj upravuje menštruáciu. a ak áno, ako často ho piť, a koľko dni pred menštruáciou?? dakujem
Upravuje alchemilkovy caj menštruáciu?
Ahojte baby chcem Vám trošku pomôcť tak dufam, že sa mi to podarí. Mám problémy s bolestivou a nepravidelnou menštruáciou. Gynekológ mi poradil (aby som nebrala hormonálne lieky vzhľadom na môj vek) aby som pila alchemilkový čaj. Kúpite ho v lekárni. cena sa pohybuje okolo 1.50 €, čaj nechutí moc dobre, ale je celkovo dobrý na ženské problémy :)
Dobrý deň, mám otázku môže sa alchemilkový čaj piť aj , ked nemám menštruáciu či sa musí len od poslednej menštruacie brať? Mám narušený menštruačný cyklus a liekov už mám pokrk tak preto skúšam toto. Dakujem vopred za odpoved
Mne osobne skôr vyhovuje kamilkový čaj...Má príjemnú vôňu aj chuť. Tento mesiac mi meškala menštruácia, pila som 2-3 šálky denne a menštruácia sa dostavila.Pôsobí priaznivo aj na bolesti brucha a akné.
Ahoj, velmi pomaha .. ak mas nepravidelnu menstruaciu (dlhe nepredvidatelne cykly), treba ho pit cca. po 14-20. dni od zaciatku poslednej menstruacie, dve salky denne. Toto na baleni caju nepisu, nasla som to len v starsich bylinkovych knizkach a osvedcilo sa. Po case sa dokonca cyklus takto upravi a bude fungovat aj bez alchemilky. Chut je fakt dost horka, ale vysledok stoji za to.
ano je to pravda:-) a ked si kupis alchemilkovy caj tak tam je napisane ze ako casto by si ho mala pit:-))) alebo skus este gynex dostat to v lekarni ale stoji to 25 eur
pomohol aj mne ... mala som cystu na vajecniku ... zmiernuje bolesti, pocas menstruacie taktiez. V pripade potreby - 3x denne. Chut - neviem, ci ti bude chutit, mne bylinkove chutia a moc :D takze sila zvyku a ked ti to ma pomoct ... tak neni o com. inak kukni este :
www.zdravie.efekt.sk