Ja osobne nakupujem v secondhandoch a vobec mi to nepride trapne,prave naopak.Velmi sa tesim z veci,kt.tam kupim,su moderne a lacne:)ved aj tak ich budem nosit len jednu,max.2 sezony a potom kupim nove:)piste Vase nazory na secondhandy:)
Vas nazor na secondhandy...
baby , a neporadíte nejaký fakt dobrý sekáč v Bratislave ?
ja milujem sekace. no nie vzdy tomu tak bolo, tiez som mala obavy tam co len vstupit..., ale teraz tam nakupujem pravidelne, mam krasne veci, svoj styl, ktory sa paci väcsine a je to len za par supiek. no za to, co usetrim v sekaci na obleceni, si kupujem kvalitne topanky. v sekaci dokonca nakupujem aj tasky, ci kabely, najradsej take, co sa daju vyprat doma a ked kozene, tak len nove. najlepsie na tom je, ze mi nie je luto, ked uz tu vec neobleciem dalsiu sezonu, lebo stale najdem nieco nove.
ja by som sa az tak nehanbila, chodia tam nakupovat doktorky, bohati ludia..
ja osobne sa tam hanbim uz len ist, co keby ma niekto videl tam ist , aj ked viem, ze tam maju skvele veci.
v secondhandoch som nerada nakupovala nebavilo ma to ...teraz sa tam vsak vraciam znova a znova a stale sa tesim na co nove pekne natrafim :D a hlavne tie ceny su fakt na zasmiatie :D
presne ako pise POLIEWOCKA,alebo treba mat znameho v sekaci...
ja osobne nenakupujem tam,ale poznam jednu mamku,co ked mi ukazala fotky z deti,myslela som si,ze ich oblieka do znackovich najdrahsich veci a pomyslela som si,ze musia byt velmi bohaty,ani som sa jej na to nepytala,kde to kupuje,az raz prisla na to tema a ona povedala,ze nakupuje v SEKACI...
a boli to krasne veci...
Nie je sekac ako sekac..niekde vyslovene nenajdete nic, ale niektore, hlavne tie v zahranici a vo velkych mestach su celkom v poho..hlavne treba striehnut na to, kedy im dovezu tovar:D
ja mám takú skúsenosť, že sú tam len veci vo veľkosti 40 a vyššie, je to všetko dlhé, široké, vyťahané a väčšinou aj umelé. Mladý človek nosiaci veľkosť 36-38 si tam ťažko niečo nájde.