Alergia na maskary a ceruzky na oci :((

Príspevok v téme: Alergia na maskary a ceruzky na oci :((
dvojbotka

neviete mi prosim vas niekto poradit nejaku kozmetiku na oci ktora by ma nedrazdila,hlavne teda maskaru a linku.vyskusala som uz vela druhov..aj avon a oriflame,miss sporty,manhattan a zakazdym je to to iste...do hodiny ma zacnu hrozne stipat a rezat oci a mam pocit ze mi ich niekto vytlaci von z hlavy ...uz som z toho fakt zufala.nic mi nevie sadnut :(( dakujem

lubica456

Určite je to alergia na chem.látky obsiahnuté v špirálach. Určite by som to už ďalej neriskovala bežnou kozmetikou. Siahni po prírodnej kozmetike.Ja mám tiež špirálu od Annemarie Borling :-) vlastne aj očný krém a som veľmi spokojná. Držím palce.

KatyPerry

ja som dlhe roky pouzivala maybellinku, ta bola super, krasne vytocila mihalnice, skoda ze som casom zacala mat citlive oci na spiraly, tiene aj ceruzky. teraz pouzivam spiralu a ceruzku na oci annemarie borlind. je to jedina znacka z ktorej nemam alergicku reakciu a slzenie v ociach. asi som mala alergiu na nikel, nejake ine prisady ktore pridavali do toho. teraz co pouzivam je kontrolovana certifikovana, takze neobsahuje nic umele. ta spirala je porovnatelna s maybellinkou, tiez pekne predlzuje.

lulu22

ja som mávala tiež vždy problém červených očí,ak mi kamarátka naniesla linku.. tak som to jednoducho vzdala a nemalujem si to.. ale nedávno ma malovala jedna kozmetička a použival ceruzky a tiene značky Gosh. je síce drahá, ale nič mi z nich nebolo :)) síce v mojom meste tú značku nezoženiem, len v nejakom vačšom, v dm či 101..

Ema H.

poznam tento problem, ja osobne mam resp. mala som taketo trampoty. ked som bola mladsia a neskusena tak som sa dala zmanipulovat na nizku cenu maskary (myslim ze to bola maskara od miss sporty) a do pol hodiny po naneseni mi oci ocerveneli, zacali ukrutne svrbiet a zacali mi slziet. hrooza hned som tu maskaru smarila do kosa a vyumyvala si mydlom oci a potom som si po cele dva dni musela davat kvapky do oci. hrozna predstava.

dnes uz mam vychytenu moju znacku a nejdem k inej ani za sto certov. ak mas problem so vsetkymi znackami tak to ti mozem poradit jedinu maskaru a to: La Roche-Posay Respectissime. Nejde len o to že "rešpektuje" oči ale neni ani trochu zla, a mozes vykuzlit ako dramaticky tak aj prirodzeny vzhlad =) prajem vela stastia

kellysa

Skus mozno nejaku prirodnu kozmetiku, napriklad Alverde v DM ma tiez dekorativnu kozmetiku. Osobne som ju sice neskusala, ale mozno ti nieco take bez chemie sadne :)