ahojte...pred nedavnom s priatelom sme mali krizu...no n sa rozhodol ze na nejaky cas budeme kamarati ...ide oto ze som zistila ze este pred nasou hadkou sa stretaval s jednym dievcatom z pokecu pricom on na pokec nikdy nechodil...zistila so msi od nej ze to bolo viac ako 3 dni co sa stretavali a ze je jej dobry kamarat nechapem rpeco mi to nepovedal?mna miluje len dufam ze nech nahradnicka ale ubezpecuje ma ze nie ale nerozumiem preco tie stretavku s tym dievcatom?:(dakujem za nazory
KLAME?
môj názor je taký, že ak lezie na pokec a následne na to sa s dotyčnou stretáva, či je to raz alebo 3x, nie je to len tak, a ešte keď ti aj povedal, že budete kamaráti. Asi mu niečo vo vzťahu s tebou chýbalo a hľadal to inde a pravdepodobne aj našiel, keď chce byť len kamarát....
ako aby bolo medzi vami len kamaratsvto? lebo ak hej tak uz nemas co riesit ako jeho priatelka a tym padom ani nejaku druhu babu.....
moj priatel ma tiez kamaratky a nic zle na tom nie je, a tiez si nasiel kamosku na pokeci...., to ze sa s nou stretava je normalne ak to robill aj predtym ako ste spolu zacali chodit....neries to, nestresuj, zbytocne z toho budu len problemy vo vztahu a zbytocne sa tym trapis