PORADTE Ako nato ,,,,,,

Príspevok v téme: PORADTE Ako nato ,,,,,,
qveckonator

mammm priatelkuuu ktora ma 15 a je panna a chcem sexx snou ale nemysli te si ze ju chcem len koli tomu chodime uz dlhsie spolu a co mam urobit aby aj ona chcela alebo tak co mam spravit...viem ze napisete ze ked bude pripravena to je jasne ale tak ako sa mam spravat ku nej aby aj ona chcela odommna hm?

tibike

qveckonator: Jo, je dnes asi fakt iná doba, ani neha, nežnosti, vášeň, emócie a jemnosti už nie sú to, čo bývali...
Doba, technika a individuálne záujmy menia ľudí, a vytláčajú z nich prirodzené prejavy.
Napriek tomu ich treba pohľadať!
:-)

qveckonator

dakujem za odpovede aspon kusok normalnesie ako v tej prvej polovici =D hej milujem ju ale som jej to aj nejako naznacoval a on ze nevie a takkk neni si ista....ale mnme to tiez chyba =D a nechcem ju podviest hehe....ved hej dotykmi ale take sladke slovicka ma nenapadaju vhodne

bubyna

ak ju milujes- pockas....
ak ju nemilujes a chces len na sex- to si mozes najst aj inu :)
a ak ju milujes naozaj a nevies aj tak bez toho vydrzat, tak jej to na rovinu povedz... dnes je doba ina.. urcite aj ona nad tym davno premyslala, a keca o tom s kamoskami.. povedz jej ze sa chces milovat, co je na tom?? bud povie ano alebo nie... a potom je zasa moja odpoved taka ista, ako som zacala rozpravat na zaciatku.

miccka

AdamKrt to co bolo? ty akoze nesexujes? ale asi nie koli tomu co si napisal ze.. myslim si ze kazdy sexuje s tym ze vie ake to moze mat nasledky a hadam to vie aj zakladatel temy..a ten sa pytal na nieco ine pokial sa nemylim, takze odpovedas troska od temy
qeckonator myslim ze by si mal fakt pockat kym bude pripravena..porozpravaj sa s nou ako to citi ona a skus ju neak navnadit, peknymi slovami, dotykmi atd..ved ty ju musis poznat:)

winki

ja osobne dievcata co zacinaju so sexom v 15tich nechapem. ak to nechce ona a ty ju fakt milujes tak si pockas a su aj ine praktiky nemusite mat hned sex ako taky. co takto ju prehovorit na fajcenie ked ti to teda chyba.

0vecka

akoze nevim preco by nesexovali aj kebyze maju obaja 13 proste ak to xcu a napr ak sa chalan netvary ze ju miluje ak to nieje pravda tak podla mna tam problem nieje ... on xce vediet ako ju ukecat :)

qveckonator

ja som sa nepytal na poucenie mam 18 nebojtesa...ni som sopliak...na vyklady som sa nepytal ale o radu jezisi...

Heinz-klátil

Su to sexuchtive deti a na nasledky nemyslia kazdy ,,to,, chce ale nie kazdy mysli na nasledky tak nechaj tie dedi nech sa starajú :)
inak s tebou suhlasim

AdamKrt

Hmm, kolko mas rokov ? Predstav si, ze Tvoja partnerka otehotnie. Povies si, budes si davat pozor, ze ? Ale priroda si vie najst cesticky...

Takze co potom, budes otecko ? Dievca bude tehotne a co teraz, pojde na potrat ? Bude si to cely zivot vycitat ? Alebo bude mladou mamickou, bude musiet odlozit skolu, nenajde si pracu, lebo sa bude starat o dieta a nakoniec bude mladou mamickou.

A Ty budes s nou este o pol roka ? Bude vychovavat dieta ?

Trochu pouvazuj nad tym, nez zacnes nieco podnikat. Vsetko nesie svoje dosledky...