tak dnes som si kupila svihadlo a vecer idem prvy krat skakat.myslite ze po tyzdni uvidim nejake vysledky ak budem skakat kazdy den 30min? chcem schudnut a spevnit stehna zadok.dakujem za odpovede.moze sa aj niekto pridat ak chce a uvidime ake vysledky dosiahneme :D
švihadlo
Tak to by zaujimalo aj mna. ale ked som chodila do fitka mi powedal kamarat že je dobre skakat na swihalde a že mam kazdy den skocit 1 000 krat to mi wyda na takych 15-20minut takže myslim že tych 30 min mas dobre.. potom k tomu pridaj ešte nejake brušaky alebo sklapačky a lahky strečing a bude okej myslim. držim palce,, drž aj ty bo potrebnujem aj ja schudnut..dakych 6kg.. ty kolko?
je donre že si sa venovala už aj nejakemu inemu športu ale vysvetlim ti to na priklade...
dajme tomu že hraš tennis a vieš ho hrať dobre...ale to nezname že budeš tak dobre vedieť hrať basketbal...
alebo
na slovenčine si sa učila písať nie počítať matematiku
ono je to dosť o tom že telo sa musi prisposobiť niečomu inemu
ale ja som behavala a teraz chcem prejist na svihadlo takze to neni odrazu, takze zvladnem aj viac, urcite.
30 min ? ja vydržím 5 min v kuse ...nieje dobre začat tak vela ale postupne pridávať
Ak si dlho neskákala, tak to nepreháňaj a nezačínaj hned 30 min. Myslím si, že ti kludne postačí aj 10 min. a postupne to predlžuj na 30min.