alergicka na sperma?

Príspevok v téme: alergicka na sperma?
rita23

Viete mi poradit? Beriem HAK a priatel to teda robi dovnutra. Avsak po sexe pocitujem priserne palenie v posve, a citim sa akoby som prezila niekolko desiatok poriadnych sexov. Bolest a palenie. Najhorsie to bolo vcera, ked sme to robili na konci menzesu a potom som si vkladala do seba tampon, neskutocna bolest to bola. Myslite, ze to je alergia? Ak ano, myslite, ze som alergicka iba na sperma svojho priatela alebo celkovo na kazde?

nezávislák

dancaBB- nemášpravdu,mykotickáinfekcia sa stále prejaví aj namužovi.To o čom hovoríš ty je trichomoniázová infekcia a nie mykoza.OK?

rita23

dancaBB: vzhladom k tomu, ze viem o com je mykoza a je velmi neprijemna, v tom case som nesulozila. Canesten poznam a v pripade potreby ho uzivam. Skor ma teraz trapi to palenie po priatelovej ejakulacii vo mojej posve.

rita23

mellinda: ked tak nad tym uvazujem, prve problemy s mykozou sa mi zacali, asi mesiac po zaciatku mojho sexualneho zivota. A asi po 4 mesiacoch nato som zacala uzivat HAK, mykozy som mala spravidla kazde 2-3 mesiace.

dancaBB

no ono ked mate mykozy a mate sex tak to je najhorise co moze byt..lebo to prenesiete na chlapa..ale jemu sa to neprejavi nijak...potom sa preliecite, mate sex a zas to mate od neho...takze treba preliacit aj partnera..kupte mu canesten...inak toto mam od doktora lebo som mala taky isty problem

rita23

jeden cas som bola bez HAK, a robil to iba vonku, pre istotu, a vtedy ziadne palenie nebolo. Ineho partnera som v sebe este nemala, tak porovnat to nemozem. A mykotickymi a zapalovymi problemami trpim pravidelne, bohuzial:(

mellinda

Nemysli hned na alergiu, moze to byt cokolvek. Ked som ja brala HAK, tiez som mala problem, ze vzdy po sexe som sa citila strasne odrata, stipalo to, palilo a vacsinou prerastlo do mykozy. Ono totiz HAK meni konzistenciu a prostredie v posve, mne sa zdalo, ze som "klzala" ovela menej ako bez HAK. Nakoniec som tabletky musela vysadit a je po probleme, ziadne palenie, ziadna mykoza, nic. So zvlhnutim tiez nie je problem. Radim ti, aby ste to nabuduce urobili tak, ze sa do teba neurobi, aby sa dala vylucit ta alergia. Ak ta to bude ale aj napriek tomu stipat, moze to byt sposobene prave HAK.