Zdravim Vas vsetkych...mam 24r a bolia ma takmer vsetky klby v tele...najma teda kolena. Je to taka neprijemna bolest (mravcenie) nemozem obsediet a na nic sa sustredit...Po ranu mam problem zovriet ruku v past. Mohla by to byt reuma? :(
Reuma?
Rada by som dala do pozornosti nasu skupinu na FB "Moja & Tvoja artritida" kde najdete rozne informacie tykajuce sa reumatickych ochoreni..
mily wifion pišeš o tvojich problemoch ja ti poviem len toľko čím skôr si dáš urobiť reumatické testy u obvoďaka tým lepšie a pojdeš k reumatologovy ak je tvoje podozremie spravne neboj sa dá sa stým aj cekom slušne vyžiť v medziach normy ja som bol tiež v tvojom veku ked sa nato prišlo ale maja bývalá obvodná sa nato vykašlala a po predjdení k inej lekárke sa to podstatne zlepšilo,a hlavne nazabudni každý den sa rano pomaly rozcvičiť lebo viem očom píšem. má teraz 40 preč a ppracujem v medziach normy.tak ti držím prsty,
ale musis ich brat spolu,vsetky...
najlepsie by bolo,asi si presne zistil,preco sa ti to deje...zistit PRICINU TOHO MRAVCENIA...atd.
nieco som si o REAMATIZMU precitala,tak ti napisem len nieco z toho...
na to je dobre brat
selen,vit.A,vit.C,a E
DOBRE JE JEST
avokado,cerstve orechy,olivovy olej,rybi tuk,obilniny,vajcia,a pivne drozdie aj omega3mastne kyseliny,ktore maju v tele protizapalovy ucinok.
pri brani rybieho oleja a pupalkoveho oleja,sa moze znizit spotreba liekov proti BOLESTI...
kedze sa pod priznakmi REUMATIZMU,mozu skryvat najroznejsie choroby,bolo by dobre poradit sa zo svojim lekarom...
normalne na kosti a svaly,alebo mozes mat len prechladnute svaly a kosti a klby...
ak by si chcel vediet,ci mas reumu,da sa to u OBVODNEJ,aspon mne to robili...lebo tiez som mala problemi podobne...
skus doplnit VAPNIK,HORCIK,ZINOK,BOR,VIT.D3,MED,MANGAN...A CVIC STALE,ABY TI NETUHLI...
mariaa
Moja babka ma reumu tak reku ci to nie je nejak rodove alebo co :( A ake vitaminy/mineraly?
WIFON
nemusi to byt hned reuma,mozu ti len chybat mineraly a vit.