....ako to vsetko zvladnut necele 2tyzdne pred statnicami???nedokazem sa sustredit na ucenie a vsetko co citam o chvilu zabudnem, hrozneee, pomozte prosiiiim...dikii:(
Stres pred statnicami
pridavam sa ku klubu zufajucich statnicujucich :( ja mam presne 2 tyzdne, pred sebou 40 otazok a pripravu obhajoby a mam pocit, ze z toho co som sa naucila nic neviem. bude to hanba. inak na akych ste skolach?
no mna to caka vo stvrtok. :((((
gejby-viem co prezivas, pred rokom som v tom bola aj ja...teraz to bude najtazsie, hlavne ten den pred tym, ja som posl. 3 dni len preplakala, nic som ani len neotvorila, teraz sa na tom uz len smejem:)..ako sa hovori, maturita formalita, ale asi toto este vacsia....ani ja som uz nevedela nic si zapamatat...tazko davat aj nejake rady, lebo ajtak nic nezabera, skratka musis cez to prejst, aby si si fakt uverila tomu, ze nie je to take hrozne, ako to vyzera,myslim ten den statnic, ..hlavne aby si si kazdy den spravila oddych aspon polhodinku doobeda a hodinku poobede a chod von, trochu sa prejst, si vyvetrat hlavu, chod si zacvicit...skratka aspon na maly cas aby si na to nemyslela, potom si lahsie natlacis nieco nove este do hlavicky...a hlavu hore, urcite to zvladnes aj ty!!!,skus vela spat v noci, nieze budes fungovat na tabletkach, na kave, na energy drinkoch..to je kravina...fandim ti a ber to tak, ze 5rokov srandy, 30 minut hanby a dozivotny inzinier/magister!!:)