Stres pred statnicami

dobra vila

...a nebojte sa, je to uplne v pohode...

Uch, to ma podporit? :-D
U nas v prvom kole presli 6-ti zo 17-tich, to asi hovori za vsetko :-(. A to vypadli fakt dost velki bifláci. Tak co...nasa komisia si asi zjavne potrpi. Preto som sa prihlasila az na druhy termin, joj, bojim bojim... :-/

A tebe gratulujem, ci ti je uz dobre, ja by som skakala 4 dni meter 50 :-D. A za tym uz viem co.. by ma trapila dilema co dalej so zivotom :D (tiez som...vlastne iba budem SNAD bakalarka)

gejbyna

....zdravim vsetkych, chcem sa Vam len pochvalit, že som včera uspešne absolvovala bakalarske štátnice, dosť som sa ich bala ale prebehlo to bez menšch ťažkostí úplne skvele.....komisia bola superacka, navodili uvolnenú atmosféru ale stres opadol až po vyhodnotení, keď nám oznámili že sme úspešne všetci prešli.....hrozne sa teším na leto a oddych, ktorý ma čaká po náročnom školskom roku...držím palce všetkým, ktorých to čaká a nebojte sa, je to uplne v pohode a prajem každému ten pocit štastia z dobre vykonanej a zaslúženej práce:)

nikol84

lollie-fakt za malicko, som rada, ze aspon trosku som ta ukludnila...tak drz sa aj nadalej!a vela stastiicka prajem, aj ostatnym ktorych to este caka...

gejby

zdraviiim....tak ako vam ide ucenie???mne trosku pomalicky ale tak citam si to....este som celkom kludna ale urcite sa stres dostavi co nevidiet:)...nech je uz po statniciach a mozme kludne s chladnymi hlavami uzivat leto...

lollie

super peto, som rada, som myslela na to, ako si dopadol :) ano ano aj ja sem chem potom napisat ze uz mam uspesne po :D a ked nie svet sa nezruti

gejby to mas este stale dost casu, zvladas :) len sa sustred

a nikol tebe som zabudla podakovat, normalne si ma ukludnila :)

gejby

...Peto gratulujem ti k titulu Ing....no mna to caka presne o tyzden a dufam ze Vam tiez napisem aka to bola formalita aj ked sa trosku obavam ci to vobec stihnem vsetko precitat, sice mam dovolenku ale stale si hladam vsetko ine ako to ucenie...dokopy mam 53otazok a mam prejdenych nejakych 15 a to som od utorka doma :(( tiez som povedala ze si z toho nebudem robit hlavu a nech bude akokolvek, netreba to brat dramaticky...komisiu mam celkom fajn takze aspon to ma zatial tesi...vela chuti do ucenia vsetkym...

nikol84

PETER - no SUPER!!...bomba!, gratulujem z celeho srdca! (aj ked ta nepoznam:) a teraz uz prajem uspesny start v skole zvanej "ZIVOT".tato ta nauci ajtak najviac!:)...ja som tu kukala inac, ze si sa neozval, ze jak si ti prezil, som myslela, ze si na to uz aj zabudol...

peter24

tak toho 1.6. som to spravil a som ing. :-)...chcel som napisat este v ten den ale nevedel som najst tuto temu

takze komisia bola uplne super, usmievali sa uz od rana, sem tam nejake zartiky na odlahcenie situacie...vytiahol som si celkom dobre otazky, priprava trvala asi 20 minut...potom som im povedal co som mal pripravene a dokopy sa opytali asi tri pomerne primitivne otazky a bolo to...3x A :-)

a hned sa aj obhajovalo...ale to bolo len take preklikavanie a potom som hlavne odpovedal na pripomienky z posudku...

spravili vsetci a predpokladam, ze nie vsetkym sadli otazky ale vykecali sa z toho...komisia nemala v umysle niekoho potopit, fakt boli mili a pristupovali k tomu ludsky

takze dakujem za podporu a drzim palce tym, ktorych to este len caka...a fakt je to asi taka formalita ako maturita :-)

nellya

Odporučam vedieť ku každej otázke aspon čo to vedieť povedať a máte to v suchu.Ja som mala štátnice pred 3 týždnami na soc. práci.Na niektorú otázku viete obkecať aj na pol hodiny a na niektorú len tak na minutku,ale hlavne ku každej aby ste niečo vedeli a máte to v suchu.Takže žiaden stres.A nieje to nič hrozné,ozaj ako obyčajná ústna skúška.Ak máš dobrú komisiu,tak sa ťa skoro ani nič nebudú pýtať.Každopádne držím všetkým palce.