Ahojte,mohol by mi tu niekto napisat ci ste si udrzali vahu po 90 dnovej diete,ci ste dalej striedali dni alebo ste zacali jest normalne.Napiste kolko ste schudli a ci ste nieco pribrali a ak ano tak kolko.Hlavne ma zaujima vas jedalnicek po diete.
Dakujem pekne.pa
Ako je to po 90 dnovej diete?
zdravim a neviete niekto poradit nejaku stranku na nete kde sa o tom dozviem viac.. dakujem
Toto neni dieta, ale uprava metabolizmu. Jeho nastavenie trva urcitu dobu a tak isto urcitu dobu potom ostane posobit, pokial si ho clovek zase nezopsuje.
Po tejto diete staci len varit, ci vymyslat si recepty, nekombinovat urcite potraviny a v tyzdni mat zastupene v podstate vsetky potraviny /resp. pocas 4och dni/. Clovek nesmie byt hladny, dostava vela nizkoenergetickej stravy, takze nema pocit hladu, ale zaroven si doplna vsetky ziviny /aj aj cukor, sladkosti/. Staci sa toho drzat a nepolavovat.
Sam napr. tuto dietu nedrzim, ale jem cca 3x denne. Rano jem iba ovocie. Na obed sa najem beznu restauracno jedalnesku porciu /cez vikend, sa ale nafutrujem poriadne/. Na veceru zjem najviac. Ked mam chut, jem sladke /ale nie kazdy den/. Nemam ani vela pohybu. Mavam velmi slusne porcie, ale nenechavam to v crevach dlho. Cim dlhsie to je v creve, tym viac zivin si to berie do organizmu. No a mam este riadnu rezervu, co by som mohol, pribrat :) Takto sa stravujem roky a za ten cas si organizmus zvykol na tento styl, ze mam dostatok vsetkych zivin a rychlo travim /a nenechavam to dlho hnit v crevach/. Cez sviatky, ked je vela sladkeho priberiem tak cca 3kg. Prejdu sviatky a do tyzdna to zhodim bez snazenia dole. Cvicim minimalne. Tuk sa spaluje pri minimalnom cviceni, pri dlhsom cviceni zacne telo skor spalovat cukor.
Ludia, co jedia malo, robia chybu. Telo si zacne z pocitu hladu a aj z toho mala vytvarat zasoby, lebo ma nedostatok. Tak sa energeticky viac zasob dostane do tela. Naviac, malo jedla, tak v crevach sa to aj dlhsie travi a znovu ide viac zivin do tela. Ked je crevo zaplnene poriadne, ked clovek nieco dostane do seba, tak za chvilu musi nieco von :) Nestiha tak vyuzivat efektivne ziviny. Videl som to na X ludoch. Cim menej sa jedlo, tym viac sa priberalo.
Treba ale jest rozumne. Preferujem vacsie prilohy ako maso. Viac ryze, obcas zemiaky, sporadicky cestoviny. Hlavne hydina, obcas bravcove, hovadzie, ci ryby. Davam si k tomu salatiky, rano zase ovocie. Ked sa je zelenina, tak si ju kvapkam olejom /vitaminy niektore sa rozpustaju v tukoch/ a octom /antioxidanty/. Ak sa da, vyhybat sa vyprazanemu, ale obcas treba aj to. Tuky su tiez dolezite, ale nie tepelne upravovane.
Takze je vela sposobov. Jednoducho netreba hladovat, jest vsetko do syta /ale neprehanat to/. Sice vela necvicim, ale mam zamestnanie, kde vela premyslam. Mozgovna ma velku spotrebu energie :)
Takze clovek ma dokonca zivota vzdy striedat tieto 4 dni?Alebo staci iba nemiesanie potravin dokopy?
Tolko ludi vravi,ze po dete pribralo naspat a este ovela viac,ze sa bojim vobec ju zacat drzat.
Co poznam ludi, co to drzia, tak schudli velmi slusne. Po tejto diete je dalsia dieta, predavaju knihu: 90-dňová rozlišovacia diéta - Ďalších 90 dní
www.martinus.sk
Vraj normalne sa moze jest, ale ak sa clovek zas vrati k svojmu predoslemu nezdravemu sposobu, po case zase moze znova zacat naberat. Takze je dobre si urobit po par mesiacoch znova repete.
Inac, naco s tou dietou vobec prestavat ? Ta forma stravy je zdrava, da sa to drzat cely zivot s tym, ze ked treba, nemusi sa to strikne vzdy dodrzat.